Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo wolne pobieranie

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno sobie instalowałem bf3, i jak sobie zainstalowałem to jeszcze jakaś aktualizacja. Do 50% prędkość była normalna a już po tej połowie prędkość wynosiła 5KB/sek. Jak kiedyś sobie instalowałem to nie miałem nic takiego. Internet mam dobry, procesor: Intel® Core2 Duo CPU  E4700 @ 2.60 GHz, pamięć ram : 2GB, 32-bitowy system operacyjny (win 7). Wiecie może czemu tak się dzieje i jakieś rozwiązanie ?

xh56.png

Opublikowano

@UP
Mogę też dodać że ta aktualizacja zaczęła się 2 dni temu, i nadal taka prędkość jest. Skoro to możliwe że przez promocje to raczej spróbuje jak się skończy czyli chyba 28. Ale też spróbuje jutro

xh56.png

Opublikowano

@UP

Mogę też dodać że ta aktualizacja zaczęła się 2 dni temu, i nadal taka prędkość jest. Skoro to możliwe że przez promocje to raczej spróbuje jak się skończy czyli chyba 28. Ale też spróbuje jutro

Promocja zaczęła się 2 dni temu i trwa do 16 marca. Spróbuj jeszcze tego poradnika: http://www.mpcforum.pl/topic/1106475-tut-pobieranie-z-origin-maksymalna-predkoscia/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...