Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicieo najnowszej aktualizacji ?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej najnowszej aktualizacji? Według mnie crap. Menu brzydsze (wg mnie bardziej nasrane wszystko jest na siebie), zagrałem jedną rundkę (w drugiej crash gry) i widziałem już połowę teamu z IX poziomem broni, na gorszym laptopie grałem na średnich 50 fps, a na lepszym bardzo niskie jedna z niższych rozdziałek i ledwo 35 fps. Nie wiem czy można tu takie tematy ale ciekawi mnie wasza opinia. :)

Opublikowano

W tą najnowszą jeszcze nie grałem, ale moim zdaniem przede wszystkim muzyczka z początku strasznie zwalona :(
Oprócz tego zbyt często crash'e gry, przez co mam 67% ukończenia meczów i często na dobrej rundzie 1min przed końcem po prostu koniec ...

Opublikowano

W tą najnowszą jeszcze nie grałem, ale moim zdaniem przede wszystkim muzyczka z początku strasznie zwalona :(

Oprócz tego zbyt często crash'e gry, przez co mam 67% ukończenia meczów i często na dobrej rundzie 1min przed końcem po prostu koniec ...

A zapomniałem o muzyczce. Ta akurat mi się podoba. Kiedyś było tak cicho w menu, lecz chyba jeszcze jest w meczu muzyka... I jeszcze ten śmieszny ABI czy jakoś tak (ta śmieszna inteligencja co mówi jak poważnego się dzieje)

Opublikowano

Lipna ta aktualka mogliby ogarnąc problemy i lagi a nie jakieś pierdoły 

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

I crash'e :D
A mam pytanko ... Czy jak jest ta opcja z odradzaniem się na kimś, to ona działa ? I czy ktoś dostaje punkty jak ktos sie na nim odrodzi ??
Pytam bo w NAJNOWSZA jeszcze nie grałem :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...