Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnimy WIELKA STREFE NA TS POD SERWER METINA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam do zaoferowania wielką strefe pod serwer metina bez ograniczen kanałowych i rangowych TS jest bardzo dobrze zabezpieczony lokalizacja POLSKA WIĘCEJ INFO GG - 42598558.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Up działa lecz minusem jest to że nie na norm porcie 9987. "mam do zaoferowania wielką strefe pod serwer metina" - 100 slotów. Rang nawalone. Nie polecam

Opublikowano

Up działa lecz minusem jest to że nie na norm porcie 9987. "mam do zaoferowania wielką strefe pod serwer metina" - 100 slotów. Rang nawalone. Nie polecam

Rang zawalone ? rang jest 1 zakładka tylko.. a co do 100 slotów w każdej chwili mogę zmienić do 512 gdyż mam licencje jak widać :) a port jest specjalnie zmieniony przez naszego technika.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Lol xD? A po co to komu chyba raczej każdy kto stawia metina to umie kupić VPS'a na hosteam i go postawić + zrobić

Nie wiem po co powstają takie tematy, tak po za tym ile posiadasz slotów 32 ^^ ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@UP

Kolego czytaj ze zrozumieniem, posiada 100 slotów.

A jeżeli Ty tak uważasz, to widać jakie masz w Tym doświadczenie. 

Czasem team nie mam czasu zajmować się Ts'e, a taka ekipa jest wstanie zapewnić dodatkowy czas i pomoc przy projekcie. 

Jak najbardziej życzę powodzenia i pozdrawiam.

P.S.

Jesteś wstanie podać na PW ip Ts'a? Chętnie wbiję :) 

Opublikowano

Dałbyś IP ? Zwiększycie do 512 slot ? jestem możę i chętny jak duża strefa ? Nic nie wyjaśnione tylko , że udostepnisz ale rangi itp ..?

Opublikowano

Dałbyś IP ? Zwiększycie do 512 slot ? jestem możę i chętny jak duża strefa ? Nic nie wyjaśnione tylko , że udostepnisz ale rangi itp ..?

Trzeba dobrze czytać ;) napisałem duża strefa bez ograniczen kanałowych i rangowych ;) 512 slotów jest

IP TS-A - 37.187.100.33:3333

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...