Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop na instancjach

hubert1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam razem z kumplami problem z dropem na istancjach. Gdy ja (37 lvl) mój kumpel (36lvl) i 3 kumpel (65lvl) idziemy na istancje lub bijemy jakiekolwiek moby exp z nich jest bardzo mały, nie ma żadnego dropu oraz w otchłani dostajemy tylko po 1 punkt otchłani. Mój kolega włącza i wyłącza mentora ale nic to nie daje. Prosze o pomoc :/

Opublikowano

w czym, skoro taka mechanika gry naucz się grać i bić moby +/- 5 lvl inaczej nic nie dostaniesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Twój kolega na wyższym lvl powinien włączyć mentora po czym zabić moba. W tym momencie Ty z drugim znajomym będziecie mieli dużo mniejszy exp (bo trochę się traci na mentorze) ale powinien być normalny drop dla was dwóch.

Na pewno zabijał moby mając mentora gdy w ogóle nie było dropu?

Opublikowano

jeżu chłopie , prawdopodobieństwo dropnięcia dobrego itemu jest praktycznie w promilach rzadko można mieć nawet w procentach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Powinno być na odwrót. Np. bijecie moba lvl 50. Ty z kolegą bijecie go bardzo długo ale macie drop. Wołacie jakiegoś high lvl znajomego by Wam pomógł by było szybciej. Dołącza do grupy i jeśli zabije moba (Wy 36 i 37 oraz on 65 vs mob 50) to nie dostajecie nic. Gdy włączy mentora i zabije kolejnego moba Wy dostajecie część expa za moba na Was dwóch + drop.

Jeśli robicie tak jak napisałem i jest nie tak jak powinno to proponuję skontaktować się z supportem i dopytać o co chodzi bo jest to pierwsza sytuacja gdy u kogoś nie działa mający już trochę czasu System Mentora.

Opublikowano

Dobra ale nie rozumiecie, póki mój kumpel nie włączy mentorki drop jest, gdy włączy nie ma i nic nie pomaga. Trzeba od nowa zrobić pt xD

Jakie moby dokładnie bijecie? Chodzi mi o ich lvl. Możliwe, że jest o 10 lvl większy niż wasz (lub nawet jeszcze większy). Mając 65 w party jest wtedy szansa na jakiś tam exp i przede wszystkim na drop. Kiedy przechodzi on na mentora, to "system głupienie" i mamy tutaj do czynienia z karą lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...