Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu na anty-reklamy.

Azor1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moglibyscie napisac/dac mi jakis skrypt na anty-reklame ktory bedzie odrazu banowal za napisanie jakiegos ip serwera 

Opublikowano

Nie polecam, żeby dawało odrazu bany takie skrypty bugują się z numerkami i kropkami jak już można zrobić, że usuwa wiadomość ale nie banowało ;-;

Opublikowano
on chat:
       message contains "craftserve" or "pl" or "net" or "gomc" or "yfun" or "ownserve" or "com":   #itd. wpisujesz w "" po or
		cancel event
		send "&4Nie tolerujemy reklam!"
		stop

Możesz sobie ew. dopisać żeby banowało lub kickowało gracz, lecz lepiej nie robić tego bo może karać niewinnych jak powiedział kolega @up

Jesli pomoglem daj Like.

• 1 rok później...
Opublikowano
on chat:
	if player's doesn't have permission "chat.reklama":
		replace all "ench" or "csrv" or "ip mojego serwera" or "yfun" or "maxc" with "&7***" in message

Jeżeli gracz nie posiada permisji (chat.reklama) [w przypadku opa lub admina nie potrzeba tej permisji] zamieni mu wiadomość z ench csrv itd.. na ***

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...