Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Converter - Skonwertuj wszystkie formaty!

Vayner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SuperConverter

to program z którym skonwertujesz praktycznie wszystkie dostępne formaty.

Możesz skonwertować MP3 do WAV/AVI itp. JPG do PNG/BMP/GIF/PSD itp.

Program jest bardzo intuicyjny, i prosty w obsłudze.

Program jest całkowicie darmowy!

Download (2.0 .exe):

Skan (0 wirusów jak zawsze :D):

Zrzut ekranu z wersji 2.0 :

xa-wojjnrungpmrrxgyeckj.jpg

Myślę że z pewnością mogę nazwać go moim najlepszym jak dotąd programem, jeśli

wam się spodoba to napewno będę go często aktualizował i "zajmował" się nim ;)

Zastrzegam sobie prawa autorskie do programu i proszę o nie dekompilowanie programu!

W wersji 2.0 kod zostanie ukryty.

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

@UP no chyba kpisz :D

Sprytne wykorzystanie funkcji, ale nic poza tym.

c3dsokgv.jpg

Śmietnik w kodzie niesamowity, przy czym 50% to jest śmiecenie Twoje, a 50% to śmiecenie przez kod templatki.

No i ten boski przycisk do zamykania programu (nie wiem czy wgl. można go skojarzyć z zamykaniem?)

4dasm9mm.jpg

Cała masa brakujących opcji itd. itd... robione w mniej niż 5 minut, by było. Niestety skończyło się tylko na pomyśle.

9obpmnjr.png

Opublikowano

@UP no chyba kpisz :D

Sprytne wykorzystanie funkcji, ale nic poza tym.

c3dsokgv.jpg

Śmietnik w kodzie niesamowity, przy czym 50% to jest śmiecenie Twoje, a 50% to śmiecenie przez kod templatki.

No i ten boski przycisk do zamykania programu (nie wiem czy wgl. można go skojarzyć z zamykaniem?)

4dasm9mm.jpg

Zkumeku, nie hejtuj tak. Rozumiem, każdy ma prawo do swojej oceny i własnego zdania ale ja dopiero się ucze

i jak sam widzisz... Nawet kodu nie ukryłem. A ten przycisk... On taki ma być, jak się nie podoba to zmienie.

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Zkumeku, nie hejtuj tak. Rozumiem, każdy ma prawo do swojej oceny i własnego zdania ale ja dopiero się ucze

i jak sam widzisz... Nawet kodu nie ukryłem. A ten przycisk... On taki ma być, jak się nie podoba to zmienie.

to nie hejt, to krytyka, naucz się odróżniać.

Bawiąc się w językach .net, nigdy kodu nie ukryjesz.

I nie stosuj "Jak się nie podoba, to zmienię", nie robisz pod siebie czy pod widzimisię kogoś, lecz pod odbiorcę. Np. nie pomyślałeś, że ktoś może chce zapisywać finalne pliki w innym miejscu? O innej nazwie? Dodać atrybuty które traci np. mp3 po przekopiowaniu ze zmianą formatu do np. .wav? i wiele innych rzeczy.

9obpmnjr.png

Opublikowano

I nie stosuj "Jak się nie podoba, to zmienię", nie robisz pod siebie czy pod widzimisię kogoś, lecz pod odbiorcę. Np. nie pomyślałeś, że ktoś może chce zapisywać finalne pliki w innym miejscu? O innej nazwie? Dodać atrybuty które traci np. mp3 po przekopiowaniu ze zmianą formatu do np. .wav? i wiele innych rzeczy.

Program ma działać tak a nie inaczej. Przecież jak się komuś nie podoba to nie musi korzystać.

Powiedziałem że naprawie to naprawię, nie musisz odrazu na mnie "najezdżać" każdy kiedyś zaczyna i nie kazdy

jest odrazu dobrym/zaawansowanym programistą.

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Program ma działać tak a nie inaczej. Przecież jak się komuś nie podoba to nie musi korzystać.

Powiedziałem że naprawie to naprawię, nie musisz odrazu na mnie "najezdżać" każdy kiedyś zaczyna i nie kazdy

jest odrazu dobrym/zaawansowanym programistą.

Ty nastawiasz się na to jak na hejt, nie umiesz przyjmować krytyki. To po co udostępniłeś jak każdego, który podpowie wskazówki (nie gotowce, lecz coś co pokieruje Cię do myślenia) co masz jakoś gorzej itp jako hejtera?

Masz pomysł ok, ale program masz zrobiony jak wydmuszkę prawie i tyle na temat. Popracuj też nad optymalizacją kodu.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ty nastawiasz się na to jak na hejt, nie umiesz przyjmować krytyki. To po co udostępniłeś jak każdego, który podpowie wskazówki (nie gotowce, lecz coś co pokieruje Cię do myślenia) co masz jakoś gorzej itp jako hejtera?

Masz pomysł ok, ale program masz zrobiony jak wydmuszkę prawie i tyle na temat. Popracuj też nad optymalizacją kodu.

Tak, sorry. "Troszku" źle przyjąłem twoje słowa, rozumiem, program jest źle napisany, większość kodu jest do poprawy

ale myślę że dam sobie z tym rade i program jakoś stanie na nogi.

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Wersja 2.0 dodana do downloadu!

Zmiany:

- Poprawa guzika "Zamknij"

- Dodany guzik "Zminimalizuj"

- Dodano nowe rozszerzenia

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Ale może kod zaciemnić min. ostatnio popularnym "Veil" najczęściej używany do zaciemniania złośliwego oprogramowania. 

Opublikowano

Ale może kod zaciemnić min. ostatnio popularnym "Veil" najczęściej używany do zaciemniania złośliwego oprogramowania. 

Ale co tu zaciemniać? To, że stosuje jedną funkcję? ;)

Wszystko co człowiek zrobił, człowiek może zniszczyć...

Wersja 2.0 dodana do downloadu!

Zmiany:

- Poprawa guzika "Zamknij"

- Dodany guzik "Zminimalizuj"

- Dodano nowe rozszerzenia

Nie "minimalize", tylko "Minimize".

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ale co tu zaciemniać? To, że stosuje jedną funkcję? ;)

Wszystko co człowiek zrobił, człowiek może zniszczyć...

Nie "minimalize", tylko "Minimize".

IDA HexRay i żaden zaciemniony/niezaciemniony .net się nie ukryje, taka prawda.

Opublikowano

TAKA PRAWDA, ŻE TEN KOD TYLKO ZMIENIA ROZSZERZENIE?!

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

TAKA PRAWDA, ŻE TEN KOD TYLKO ZMIENIA ROZSZERZENIE?!

Niestety tak ;d

przy czym żadnych parametrów nie zmienia (a pomiędzy .psg a .png/.jpg jest kolosalna różnica jednak)

Opublikowano

Jest różnica pomiędzy konwersją, a zmianą rozszerzenia...

Twój program jest bez sensu. Nie ma tu nic więcej do powiedzenia.

@edit

LOL. Nawet nie ma możliwości zmiany rozszerzeń plików, które mają o długości innej niż 3 znaki, bo na sztywno ucina tylko 4 ostatnie znaki ;d

Opublikowano

Nie lepiej kliknąć PPM na plik, który chcemy zmienić i po prostu wpisać inne rozszerzenie? Ten sam efekt a mniej pier******.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...