Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Unpackera do plików Avestia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie próbuje wypakować pliki z folderu pack z serwera Avestia.

1393077906-U870536.png

Jak zrobić unpackera do tych plików, lub jak ktoś ma to niech zapoda. Daje lajki oraz inne te rzeczy :D

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Jakie są tam rozrzeszczenia ?

Spróbuj EterNexusem lub Epack32 od Terenzo

Probowałem wszystkim.

Opublikowano

Jeżeli próbowałeś ,,wysztkim" to znaczy, że pliki są odpowiednio zabezpieczone przed tego typu programami. Nie rozumiem dlaczego ludzie rozpakowują klienty po to, aby ukraść czyiś wysiłek i pracę. Trochę inwencji twórczej nie zaszkodzi, trochę myślenia...  

Opublikowano

Jeżeli próbowałeś ,,wysztkim" to znaczy, że pliki są odpowiednio zabezpieczone przed tego typu programami. Nie rozumiem dlaczego ludzie rozpakowują klienty po to, aby ukraść czyiś wysiłek i pracę. Trochę inwencji twórczej nie zaszkodzi, trochę myślenia...  

nie wiem o co ci chodzilo z tym wysztkim no ale, widze ze nowy w internetach pewnie, nie chce nic ukraść, pliki zostały udostępnione wraz z clientem to nie wiem o co spinasz dupe.

Opublikowano

Haha czyiś wysiłek? napewno nie sami to zrobili tylko z neta zabrali więc to się nie nazywa wysiłkiem i wgrali na serwa i po drugie pewnie następny niewypał serwera i dlatego pliki zostały udostępnione.. Pliki zrobione na odpierdol lub gotowce = zajebisty niewypał co można zauważyć teraz na wielu serwerach, a po trzecie po co szukać po  necie i się męczyć jak można zabrać to z jakiś plików które zostały udostępnione

Opublikowano

w tej wersji klienta eix jest w bince wiec ktos musi ci ja wypakować,pozatym zmienione sa lzo key i te sprawy.popytaj ludzi w necie jest klient w którym wystarczy zmienić tylko binke .

Opublikowano

Siemanko, oczywiście co do rozszerzeń to są ".ave" ".dll" a ja tutaj udostepniłem unpackera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1153590-pliki-serwera-avestia/page-3#entry9921046

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Siemanko, oczywiście co do rozszerzeń to są ".ave" ".dll" a ja tutaj udostepniłem unpackera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1153590-pliki-serwera-avestia/page-3#entry9921046

Pozdrawiam.

Nie lepiej ściągnąć tego clienta co są w pack pliki ave i dll potem zmienić rozszerzenia czyli ave na eix a dll na epk i potem rozpakować unpackerem terenzo Epack32? Trzeba troszkę pomyśleć i po problemie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...