Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Notoryczne Porazki

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo , ostatnio mialem serie 12 przegranych z rzedu lol wygrałem 2 mecze i znowu sie zaczyna . Mialem SHACO junglera ktory zaczal od skila ktory stawia tego clowna co straszy . Na 4 lvl nie dal mi blu bo powiedzial ze ja nie mam many to po co mi .  Co mam zrobic bym dostawal bardziej ogar graczy ?  Obecnie W/L mam rowne po seri przegranych .

SS z ostatniej GRY . :

1zx77rs.png

Grałem MID'a ZED na ZED'a . Jak ktos chce pomoc to chetnie zagram mam 25 lvl

Opublikowano

Zed nie potrzebuje blue wiec Ci nie musial dac. Jungla jest junglera in on decyduje czy dać komuś blue lub reda. Nie masz na to wpływu.

Shaco dobrze zrobil ze wzial pacynke ; ).

Co zrobić ? nie wyzywać ani nic :)

a0cw13.png

Opublikowano

Nic nie poradzisz, po prostu graj. Nie zapominaj, że to są normale i każda gra Cie czegoś uczy. Ciesz się, że na rankedach tak nie masz ^^

Opublikowano

bo shaco na jungle zaczyna się z pacynkami? myśl trochę.

Masz 25 lvl i czego ty do cholery oczekujesz? zagraj jeszcze z 400 normali, i ani mi się waż rozpoczynać rankedów

Opublikowano

Zrób sobie jeden dzień przerwy albo rób tak jak ja, ja gram tylko od 18godziny do np. 23/12 w nocy, zazwyczaj staję o 6rano, wracam o 8 od 9 do 11 gram potem wieczorem i tyle :). Polecam tak grać.. w miedzy czasie sie położę zrobie zielonej herbaty która jest naprawdę dobra.

Efekty :

7bed330923380af6gen.jpg

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Staram sie nie flamic . Dobra junga jest junglera ale zobacz sobie jak ten jungler zagrał .

Pozatym nie ma to jak zobaczyc po 10 min na licznik zabojstw i zobaczyc 0-10 .

Opublikowano

Shaco z tym skillem zawsze się startuje, zawsze stara się je postawić przed pojawieniem się blue/reda, wtedy nawet nie potrzeba podchodzenia do tego miejsca bo buff jest dla nas zapewniony przez pacynki. Poza tym tak jak napisali wyżej, zrób sobie przerwę od LoL'a, ale jak chce ci się bardzo grać w LoLa to graj w COOP'y i szlifuj skilla.

Opublikowano

Shaco z tym skillem zawsze się startuje, zawsze stara się je postawić przed pojawieniem się blue/reda, wtedy nawet nie potrzeba podchodzenia do tego miejsca bo buff jest dla nas zapewniony przez pacynki. Poza tym tak jak napisali wyżej, zrób sobie przerwę od LoL'a, ale jak chce ci się bardzo grać w LoLa to graj w COOP'y i szlifuj skilla.

Koles polozyl tego skila jak juz bilem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...