Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem.

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie grałem w Diablo od dobrych 7 miesięcy, jednak kilka dni temu zachciało mi się grać, ucieszony loguje się i nagle po wpisaniu loginu i hasła wyskakuje mi jakieś okienko do którego mam wpisać jakiś kod. O co chodzi? Gdy kupowałem grę (9 miesięcy temu (około) było wszystko ok bez żadnych kodów (nie używałem cheatów lub botów). Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić? Hasło było z generatora więc kradzieży nie podejrzewam. Podawajcie wszystkie sposoby (mogę nawet zaczynać od zera, byle nie płacić znowu 200 złotych...).

Pozdrawiam i liczę na pomoc!

Opublikowano

Musisz wpisać Token z Authenticatora. To jest aplikacja na smartfony Musiałeś mieć go dodanego do konta. Jeżeli nie masz go na telefonie to musisz napisać do obsługi z prośbą o usunięcie go.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Musisz wpisać Token z Authenticatora. To jest aplikacja na smartfony Musiałeś mieć go dodanego do konta. Jeżeli nie masz go na telefonie to musisz napisać do obsługi z prośbą o usunięcie go.

Nigdy tokena nie dodałem!!! W jakim języku pisać do supportu?

Opublikowano

Moze wysłali Ci sms z kodem ? tak sie dzieje np na RMAH jak cos wystawiasz to czasem wysyłaja sms z kodem autoryzacyjnym. Może miales wtedy inny numer tel lub nie podałeś swojego.

Nic innego mi do glowy nie przychodzi.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pomoc. Konto odzyskałem hacker który się włamał już nie ma swojego 60 lvl mnicha... Tak się kończy kradzież :)

Pozdrawiam i temat for cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...