Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dawidek0044

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wie ktoś moze gdzie ściągne bf 4, może  być nawet demo lub coś. Chcę zobaczyć czy pójdzie mi bf4 na moim epokowym sprzęcie chociaż na najniższych detalach i rozdzielczośći. Z właśnego doświandczenia wiem że wymagania są większe niż to co może zaoferować mój sprzęt a gry jednak działają ;p. Więc prosił bym bardzo o jakąś stronkę gdzie mógł bym pobrać bo na origin jest akurat okazja bf4 za 70zł więc z checią bym sb pograł, lecz niechce wywalać 70zł na gre która i tak nie będzie mi działała

Wielkie dzięki za odpowiedzi.

PS: wiem że to forum nie pomaga piratom lecz to jest wyjątkowa sprawa, ja chce tylko sprawdzić czy gra będzie mi dzałała więc admin nie usuwaj mojego tematu ;)

Opublikowano

1391980534-U1056623.png

Nie ma czegoś takiego jak demo Battlefield 4. Przykro mi, ale nie pomagamy piratom i ten temat zostaje zamknięty.

Kliknij w powyższy odnośnik i dowiesz się wszystkiego odnośnie wydajności gry na Twoim sprzęcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...