Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

założyć nowe konto?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad założeniem nowego konta w league of legends, mam 30lv 2x skin na alistar ( kupiłem z wyprzedaży za 260rp i jednego dostałem gratis za sub kanalu na yt ) i jedną strone run,16postaci.

Wydaje mi sie, że moje konto jest źle " pokierowane " jest to moje 1x konto od 6miesiecy, wcześniej sprzedałem 30lv z g2...

Mam takie odczucie, że złe postacie kupiłem, na 30lv nie mam 2x stron z runami, coś mi się wydaję, że tutaj źle coś zrobiłem. Może sprzedam konto za 20-30zł  i kupie za to RP  ? doradzcie mi... może kupie jakiś dopalacz pz i nazbieram z 10k IP pokupuje postaci itd? nie wiem. mam metlik w głowie... wydaje mi się,że spieprzyłem konto. założyłem je z 3-6mieś temu...

SS postaci.0147f02b7f2c170bgen.jpg

c6022d5ec6487cd3gen.jpg

ss run

wygrane normale, i dywizja...

f36f1416e26f972cgen.jpg

450a7d4945c1b1b1gen.jpg

Może powinienem zrobic nowe konto? do 20lv lecieć bez dopalacza a od 20 z ? nazbierać na początek IP na jaxa( dobrze nim gram dla mnie jest OP ) i lecieć z PZ  ? nazbierać ich na full strone z runami i jakieś porządne postacie? co wy o tym myślicie?

p.s nawet nie wiem czy za 20-30zł ktoś te konto kupi, ale myślę, że jakiemuś łepku bym sprzedał nawet za 40 ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Każde konto da się naprawić :) Dlaczego to konto jest niby spieprzone? Masz 1 stronę run, graj jaxem uzbieraj na drugą, potem postacie :) Naprawdę nie ma po co zmieniać konta, lecz jeśli się uparłeś, zmień, ale ja tego nie polecam. Pozdro :)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Nikt ci nie kupi takiego konta. Radzę grać normale kupić runy i postacie które ci się podobają tylko nie graj rankedow dopóki nie wbijesz 400 winow na normalach

Co ma piernik do wiatraka? wtf

Czemu akurat 400 winów?

Opublikowano

Nikt ci nie kupi takiego konta. Radzę grać normale kupić runy i postacie które ci się podobają tylko nie graj rankedow dopóki nie wbijesz 400 winow na normalach

Dlaczego akurat do 400winów? do 200 win powinienem mieć tyle IP że starczy mi na całą stronę run i pare postaci...A co do kupna konta to spokojnie.... jak robiłem smerfy na serwery zagraniczne to 30lv sprzedałem za 30zł a miał tylko 4x kupione postacie, mastera,nidalee,kate i syndrę :P 83winów... wszystko da się sprzedać :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Chodzi mu o to żebyś nie grał ranków bo niby jestes unskillem i żebyś poćwiczył do 400 normali :p Chyba o to mu chodziło :D . Hmm A do tematu to konto nie jest złe sam teraz zbieram dokupuje tego czego mi brakuje np jakiś Adc bo nie mam ;D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? wtf

Czemu akurat 400 winów?

Chodzi o to że 400 win to jest uzbieranie na kilka postaci porządnych a nie że grasz postaciami które kupiłeś za 450 i niby masz 16 postaci na rankedy

Rozpieprzają mnie ludzie którzy kupują postacie za 450 1350 3150 i zaczynają grać rankedy oraz płaczą że nie chcą iśc na adc bo są słabi.

może też mu o to chodzi że nabierasz skilla rozgrywając ok 800 gier

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...