Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends Hack 2014!

koska009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

League Of Legends Hack 2014!

Auto-Combo
Bot automatycznie pokazuje ci pole Twojego zasiegu i jezeli jakis przeciwnik znajdzie sie w tym polu , automatycznie dostanie combo od Twojej postaci.

CS-Script
Bot automatycznie wybiera i zaznacza miniony do zabicia lub tez "lasthituje" za Ciebie. 90-120 cs/min.

Timer
Bot odlicza na minimapie czas do respienia sie: Barona , Smoka , Blue/Red'a . Zawsze bedziesz tam przez przeciwnikiem.

Zoom
Mozesz oddalic widok jeszcze dalej aby widziec wiecej niz kazdy inny gracz . Brak "WarFog" czyli widzisz odkryta mape bez wardow

Zakup i ciesz się Diamond I========> xxx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

90-120 cs/min no 120 csów na minute to osiągnięcie 

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Nie no ziomeczki 100 cs to jest 10 minut bez cofania z linii wiec jakie to osiagniecie... Nasus na topa i QQQQQQ ;) Juz mam kod zaraz dam znac ;)

Opublikowano

Coś mi się to nie widzi. Nie dali nawet żadnego filmiku lub choćby 1dnia za free żeby przetestować więc kupuje się na ślepo.

Opublikowano

Czekaj zaraz powiem juz sie laduje blitzem na boty ;p

Ale zwala hhahah  Zoom jest mega. oddalasz mape w uj daleko i jak tibia malutkie psotacie ;p combo dziala na katarinie mega , na blitzie grab jest castowany zawsze jak jest zasieg ale czasami miniony na drodze i dupa blada, ale akurat rankedy wylaczyli a juz katarinka na midzie wbijalbym diamenta hehe

Opublikowano

Ja pierdole, dostałem warna za napisanie gościowi który miał problem by zrobił repair, a ta kurwa wstawia hacki, robi multikonta i nie ma bana, moderacja tutaj jebie userów w dupę mocnie, niż Trynkiewicz dzieciaki.
Fake 

Dawaj kurwa jeszcze więcej tych punktów tępy kretynie, kurwa wszedł w ten temat, dał mi warna za ten post, a ta kurwa na multikoncie nadal nie zbanowana, jebe cie kurwa w dupe kretynie. Moderacja to jakiś kurwa żart, kretyni.

Opublikowano

"Brak "WarFog" czyli widzisz odkryta mape bez wardow" Taa jebie fake'm bo tego nie da się usunąć...

Opublikowano

Ze ja chwale bo multi konto ? Wypad chloptasu jakbys wiedzial jak kliknac w moj profil to bys widzial ze jestem tu od 2011 roku .. zreszta wisi mi to ;)

Opublikowano

zrób ktoś zdjęcie tej strony :D i wstaw na forum bo nie mam zamiaru wchodzić w ten link :D

Opublikowano

FAKE BEKA  W CIUL

NIE POLECAM KUPOWAC STRATA KASY 

BTW

LEPSZY BOL FOR EVER<3

Pobrales ze mowisz ze fake ? Jak nie to stul pysk i daj sie ludziom wypowiedziec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...