Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie części ultra wsadzać do auta?

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Chciałbym tutaj zapytać ekspertów, które dokładnie części wypadałoby włożyć do samochodu, aby osiągnąć największy overall.

2. Kolejne pytanko: Czy posiadając wszystkie części np. Transtek w samochodzie to dodaje to jakiś bonus?

3. Czy mieszanie różnych części ultra może wywołać większy overall np. Speedsciens i Transtek (pomieszane) będą lepsze od samego Transteka?

Opublikowano

Jak uzyskać największy overall możesz sprawdzić na ulicznych częściach ze sklepu. Mi się wydaje że największy otrzyma się zielonych: silnika, turbo i przekładni, czerwonych: zawieszenia i hamulców oraz zółtych lub czerwonych opon(zawsze używam ulicznych zółtych opon). Tak samo jest z ultra, tyle że liczą się w nich najbardziej procenty. 

Opublikowano

Najlepiej wsadzić 3 pierwsze części zielone a trzy ostatnie czerwone, ew. opony żółte.

To, że będziesz mieć wszystkie części jednej firmy nic nie da.

Opublikowano

Dzięki na pewno skorzystam z waszych informacji (3 pierwsze zielone, 3 ostatnie czerwone). Wole opony czerwone, bo mają lepsze prowadzenie niż te źółte.

jeszcze dodatkowe pytanie:

Najlepsze ustawienie części pod dragi to ładować jak najwięcej w przyśpieszenie? (Najlepsze będą wszystkie części niebieskie? Z tego co widzę, to mają one najwięcej w przyśpieszenie.) I czy bardzo ważne na dragach jest v-max ? (prowadzenie wiem, że na dragi nie potrzebne)

PS: ford mustan "12 jest dobry na dragi? mam go z bardzo starej rotacji i nwm czy w niego ładować te części ultra na dragi, czy jakieś jest warte uwagi auto na dragi (Do walki w S) (auto za IGC z klasy A)

Opublikowano

Na dragi części niebieskie wsadzaj, v-max na dragach jest nieograniczony, dobrymi furami i z opanowanym double shiftingiem nawet 450 km/h wyciągniesz.

Skile wsadzaj "Przyspieszenie na starcie" i "Dobrze naoliwiona maszyna", tylko te tu działają.

Boss się nadaje na ucieczki w S, na dragi nie.

Do A na dragi L'ghini Murcielago i Audi R8 5.2.

Do klasy S jest Porsche 911 GT3 RS, ale lepiej je robić pod wyścigi.

Opublikowano

no właśnie mam porsche i go robię w ten największy overall (3x zielone, 3x czerwone). Lambo murcielago mam, ale nie korzystam, gdyż nie sądziłem, że nadaje się ono na dragi. Lambo na samych ultra niebieskich nie wskoczy do S?

Prosiłbym także o małe info co do tego double shiftingu:P (jak jest poradnik na forum, to byłbym wdzięczny za linka)

Opublikowano

Co do tego forda mustanga boss '12 to w niego też wkładać częsci 3x zielone i 3x czerwone? czy na ucieczki są jakieś lepsze zestawienia części.

Kolejne moje pytanko to jakie umiejętności dawać na: Wyścigi, dragi, ucieczki - chodzi o te najpotrzebniejsze.

Co do dragów to już kolega wyżej wymienił, więc brakuje mi tylko na wyścigi oraz ucieczki.

Opublikowano

Do Bossa obojętnie, na ucieczki nie ma to różnicy.

Wyścigi (Najlepiej 4 gwiazdkowe, podam Ci w kolejności które są najważniejsze):

-Przedłużenie idealnego startu

-Moc nitro

-Czas działania nitro

-Odnowienie nitro

-Szybsze wzmocnienia

Ucieczki:

-Czas działania molocha

-Moc molocha

-Odnowa molocha

-Moc uniku

-Szybsze uzupełnianie opon

Opublikowano

Aktualnie do klasy S nie ma dobrego auta na dragi (za IGC)?

lambo z osiągnięcia pro tuner opłacałoby się zrobić pod dragi S?

Po odpowiedzi możesz zamknąć temat, bo zgaduje, ze szarlotek znów odpowiesz^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...