Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie chcę się pobrać

SeRiver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem z nfs w . Gdy uruchamiam launchera i się loguję to pobieranie stoi na zainicjowano pobieranie. Sprawdziłem wszystkie serwery i to samo. Antywirus jest wyłączony. Wymagania spełniam.

Opublikowano

Sprawdź jaką czułość ma antywirus. Najlepiej wyłącz osłony antywirusa (ale uważaj wtedy w necie :P) i odpal instalke jako admin.

Opublikowano

Masz uruchomione inne programy?

Masz radiówkę?

Innych programów nie mam uruchomionych. Mam routera.Wcześniej nie miałem takiego problemu.

Opublikowano

Próbowałeś przeinstalować grę?

Uruchamiałeś już kiedyś nfsw na tym komputerze?

Kilka razy już przeinstalowywałem grę lecz nic to nie dało. Nfs w uruchamiałem już wcześniej.

Opublikowano

2, 3 i 3.5.

Usuń je, wyczyść rejestr (np. Ccleanerem) i zainstaluj najnowszą wersję ze strony producenta.

Jeśli nie pomoże, a nie grzebałeś nic w ustawieniach routera to proponuję najprostsze i najskuteczniejsze rozwiązanie znane wszystkim tu obecnym - format. Postawienie na nowo systemu powinno skutecznie wyeliminować problem.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...