Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki smartfon do 400 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat i nie wiem jakiego smartfona kupić do 400 zł polecacie jakiś? Najlepiej żeby chodziły dobrze na nim gry i musi być duży :D PS.Może być używany :) Pozdrawiam

Opublikowano

Duży, czyli ile? 3,5 cala? 4,5 cala? Czy jeszcze większy? No i o jakie gry chodzi? Bo za taką cenę możesz kupić np. MyPhone Fun, na którym będą płynnie chodzić gry pokroju Subway Surf, ale niestety ogólna płynność będzie marna, ze względu na małą ilość RAM. No i czy Android, czy może być WP8? 

Opublikowano

neo v ?

Neo V nie uciągnie GTA III.

Lumia 520 - uciągnie GTA, lecz wielkiej płynności gry bym nie oczekiwał. Ekran mniejszy, niż oczekujesz, ale za taką cenę... 2 rdzeniowy procesor, WP oferujący wysoką płynność i niezły ekran... Jeżeli jednak już koniecznie wyświetlacz o takiej przekątnej, to Huawei Ascend G510, lecz nie wiem, czy GTA pójdzie.

Opublikowano

Ja myślałem nad Xperia Arc S.

Huawei jest wydajniejszy, pomimo niższego taktowania procesora. Nowszy android i większy ekran, właśnie taki, jaki poszukujesz. Poza tym, więcej pamięci wbudowanej, więc nie musisz się martwić brakiem pamięci na aplikacje. GTA III chyba waży trochę więcej, jak 700 mb dostępnych na Arc S dla użytkownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...