Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikł skin?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wczoraj dostałem skina Basenowy Renekton, grałem nawet nim, dziś biorę Renka, chce wybrać skina, a tu zablokowane, po grze wchodzę w historię prezentów, a mam tam renektona, sprawdzam w zakładce "Bohaterowie" schodzę do Renektona, przesuwam skiny do Basenowego Renka, a tu "Odblokuj" Co to ma być?

Opublikowano

Ale ja nawet raz na nim grałem, a dziś z kolegą gram duo i piszę oddaj renka, on mi go oddał, on wziął coś innego ja biorę renka tu skina nie mogę brać i takie WTF?!

A jak mam napisać do riotu jaką formułke czy coś?

Opublikowano

Żadną formułkę, po prostu napisz, że dano Ci renektona basenowego w gifcie. Raz już go wczoraj użyłeś a dzisiaj jest zablokowany

Opublikowano

Ale ja nawet raz na nim grałem, a dziś z kolegą gram duo i piszę oddaj renka, on mi go oddał, on wziął coś innego ja biorę renka tu skina nie mogę brać i takie WTF?!

A jak mam napisać do riotu jaką formułke czy coś?

Napisz do supportu, że dostałeś go z gifta, a na drugi dzień patrzysz i go nie masz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wchodzisz w support piszesz zarzadzanie kontem. I dajesz skriny. Zalezy czy po polsku czy po angielsku sobie napiszesz. Ja bym napisal tak

Witam, wczoraj otrzymalem skin xxx a dzis nie moge go wybrac. Dostalem go prezentem a teraz go nie posiadam. Prosilbym o przyworcenie skina. I w zlaczniku skriny

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Napisałem, ile mniej/więcej będę czekał?

You're almost done creating your request.We sent you an email to verify your request because you are not logged in.

po napisaniu takie coś mi wyszło, mógłby ktoś mi to przetłumaczyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...