Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SU-122-44 vs E-25

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie te maszyny są bardzo dobre i godne polecenia.

Su ma świetną lufę, szybko ładuje, dużo bije, mobilność ujdzie, camo i pancerz także.

E-25 za to Ma świetne camo, super mobilność (najszybszy TD w grze), Lufa może zdziałać cuda, lecz przez jej szybkostrzelność przy dobrze układającej się bitwie mogą skończyć się pociski.

Który polecam? Jak mówiłem - oba. 2 odmienne style gry, gdybym ja miał wybierać na swoje własne konto, którego z nikim nie dziele, to z racji że ogarniam tą grę, wybrałbym E-25. Teraz jednak, z racji że dziele konto z retardem wybrałbym su. 

Jeśli umiesz korzystać z camo i mobilności wybierz E-25, jeśli nie to su. 

Opublikowano

E-25:
Bardzo szybki, niski, mały, bardzo dobre camo oraz OP lufa, która spamuje co 2 sekundy i bije średnio po 135. Ten czołg nawet nadaje się do spota po założeniu optyki czy lornety.

Wiele osób mówi, że to czołg bardziej to zabawy niż do zarobku i również się z tym zgodzę.

SU-122-44:

Mobilny, odbija i ma dobre działo, które ładuje 7 sekund i bije średnio po 390. Do zarobków bierz suczkę, a do zabawy E-25.

Opublikowano

Moim zdanie SU-122-44 - jestem fanem mocnych dział a te które posiada SU z pewnością takie jest.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Mam oba i na twoim miejscu wybrałbym e-25. Wymaga trochę większego ogaru w grze ale można na nim wykręcić świetne wyniki. Posiada świetną mobilność. Jego świetny kamuflaż oraz całkiem niezły zasięg widzenia plus lorneta sprawia że może być dobrym scoutem pasywnym. Dodatkowo jego świetną celność i mała strata kamo przy strzale sprawia że jest dobrym snajperem. Ma ograniczony matchmaker i stanowi przy tym spore zagrożenie dla 8 tierów. Dzięki ładowaniu nieco ponad 2 sekundy można zrobić z modułów sito. W przeciwieństwie do su-122-44 ma niższą sylwetkę co można nieźle wykorzystać.

Niestety tak całkiem kolorowo nie jest, ma bardzo słaby pancerz który przebijają V, płonie częściej niż su. Ma słabą penetrację która może nie wystarczać na niektóre VIII oraz małą ilość pestek. Zarobki na tych czołgach bez konta premium są bardzo podobne, z premką troszkę lepiej wychodzi su. Aha i jeszcze to że bez załogi z camo i żarówą może grać się trochę ciężko.

Pozdrawiam Owghard :)

Opublikowano

Ja mam SU i nie zamienił bym na nic,jak masz konto premium to bardzo świetny czołg do zarabiania (na darmowych dniach co były to na bitwe nawet po 68k na czysto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...