Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2/4]SmerfCraft NOWA EDYCJA Survival+frakcje [Szukamy administracji] 60 slotów![VIP za zaproszenie] DEDYK 0 lagów, super serwer!

MC30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem na serwer z nudów bo dawno nie grałem w mc i powiem wam że nawet fajnie się gra :) Admini interesują sie graczami, więc wielki +. Serdecznie zapraszam.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie musisz dziękowac ;) Robimy co w naszej mocy, zeby byl najlepszy komfort

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Serwer słaby, dedyk - a na pukawce serwer xD 
Nie będe dalej opisywał:)

Nie zapraszam :P
PS: Jedną reklame już mają to chyba trzeba usunąć.

Opublikowano

Kolego, reklama  tamta bedzie usawana jak odblokuja ziomkowi konto na pisanie.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Działa, Wersja 1.7.2 albo 1.7.4 Jak nie działa IP to spróbuj te 213.189.52.243:29174

A jeżeli chodzi o rambo, i o jego serwer to tak, reklamują na naszym serwerze;) Wiec to jest żenada. pozdro. ;) Dlatego takie bzdury tu wypisuje.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Zenujący jestes, reklamujecie u nas swój serwer ;) Bo nie umiecie rozkrecić, trudno ;)

Po 2 nie mamy lagów na serwerze, jest wszystko ogarniete.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Zenujący jestes, reklamujecie u nas swój serwer ;) Bo nie umiecie rozkrecić, trudno ;)

Po 2 nie mamy lagów na serwerze, jest wszystko ogarniete.

No rozkręcam chyba serwer nie? ...

Tak wgl, to u mnie więcej os. gra niż u was na "serwerze"

Jeśli chodzi o lagi, to pobierałem gre u mnie i na innych serwerach od razu logowalo, u was... nie łączyło:)

Opublikowano

JAk to rozkrecasz serwer reklamując u kogoś? Śmieszne. Wątpie żeby grało więcej ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

JAk to rozkrecasz serwer reklamując u kogoś? Śmieszne. Wątpie żeby grało więcej ;)

No jeden ze sposobów to na serwerach. No chyba większość tak robi. Jeśli chodzi o większość, to zależy kiedy. Nie dziwie się, że u was niekiedy więcej jak w tej drugiej reklamie łamanie regulaminu (jednocześnie odświeżanie tematu) było co 10 minut, to ludzie wchodzili.

Ps: Więcej już wam tu nie bd "odświeżał" bo..

@down

No chyba większość ludzi reklamuje na innych serwerach.

Napisz temat gdzie reklamować to bd: MPCforum, Youtube komentarze, filmiki, CUDZE SERWERY, inne fora, strony różne.

Opublikowano

Ale Ty jesteś dziecko, reklamując u kogoś serwer, zniżasz sie do poziomu przedszkolaka.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Zrobiliśmy na serwerze, nowy spawn, nowy /warp survival:) a i dziękuje za komenty.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nazwa zmieniono na free-frags.pl, zrobiony nowy chat, nie ma juz w ogole lagow, uptade wszystkich plugów, sprawdzcie;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nowa edycja? Od kiedy? :D

Nie znajdę już pokoju z podłogą, sufitem i ścianami z bloków diamentów ze skrzynkami, w których był stack koxów i protka? :>

/warp survival creepery dalej mogą rozwalać? Ciekawy serwer był dopóki się nie zalogowałem, a tu ktoś zniszczył portal do endu o.O

Do tego typ zabijający na creativie ^^

Pozdro 600.

Ale tak to serwer polecam :D

tenor.gif

Opublikowano

Serwer od niedawna nowa edycja, juz ziomki i nikt nie ma prot 4, wwiec jest ogarniete, creepery juz nie moga niszczyc ;)

a i creative juz nie sprzedajemy

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...