Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarobie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam konto bankowe + akonto allegro.

Mam pomysł, gdyż mogę sprzedawać subskrycpje na allegro.. :)
widzę pełno aukcji, drogie..

100subków-4zł, ja zrobię 500widzów-5zł

Zarobię?

Opublikowano

jeśli to będzie sztuczny ruch to nikt tego nie kupi ,

Na sztuczne lajki też się znajdzie chętny. Przykładem na to jest profil Platwormy Obywatelskiej na Facebooku który zdobył sobie dużą ilość lajków z Turcji.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Będziesz zakładać konta i subskrybować? Czy sa jakies szybsze sposoby?

Zarobić zarobisz, przecież nic na to nie wydajesz $$, wiec ile bys nie zrobił napewno nie bedziesz stratny. Ale czy to opłacalne czasowo? 

Opublikowano

Witam, mam konto bankowe + akonto allegro.

Mam pomysł, gdyż mogę sprzedawać subskrycpje na allegro.. :)

widzę pełno aukcji, drogie..

100subków-4zł, ja zrobię 500widzów-5zł

Zarobię?

no i widzisz... Ty być może zarobisz, ale tak obniżając cenę, niektórzy ludzie mogą zobaczyć że jest za duża przebitka, i stwierdzą, że coś może być nie tak (osobiście przez to bym np. od Ciebie nie kupił), dodatkowo "zabierzesz pracę" innym, co może skutkować tylko tym, że oni nie będą mieli w sumie nic do stracenia, i swoją kwotę przybliżą do Twojej. 

A jeżeli "towar" nie będzie schodził, to po i tak zapłacisz za wystawienie aukcji. 

Wg. mnie bardziej np. opłaca się sprzedawać paczki np. 500subów + 100 wyświetleń podanego filmu 

gratis to zawsze gratis ;) 

@up. 

Nie, są na to sposoby, wkładasz jedynie kilka godzin działania komputera ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...