Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL na PC All-in-one?

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam ze szkoły za stypędium z tamtego roku dostać komputer all-in-one. To są pecety dotykowe, więc jestem ciekaw czy da się grać na nich w lola, i tak samo we wszystkie inne gry np. bf4?

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Nawet jeśli by można było grać na nim w takie gry, to o wiele ciężej i gorzej się gra, bo na dotyku nie zdążysz wszystkiego kliknąć, a myszką raczej lepiej się operuje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Polecam kupić klawiature i mysz bo ciężko będzie. Ale jak najbardziej da się.

PS gz stypendium 

Dziękuję :) A mógłbyś jeszcze powiedzieć jaka klawiatura? Odrazu bym sobie dokupił z allegro :P

Bxop3D.png

Opublikowano

Dziękuję :) A mógłbyś jeszcze powiedzieć jaka klawiatura? Odrazu bym sobie dokupił z allegro :P

To już zależy od Ciebie. Ja bym Ci polecił jakąś bezprzewodową, coś jak ja mam z " Genius " + myszka na kabel z ART AM-74. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja mam llogitecha k200 i nie narzekam, ot zwyczajna niedroga klawiatura

Według mnie, lepsza byłaby klawiatura bezprzewodowa, taka, co ja posiadam. Może sobie usiąść gdzieś i grać :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zwykła usb będzie działać, myszka to samo. Wybór należy od cb ja polecam tradycyjne, przewodowe bo czasami może sie skończyć bateria podczas gry :)

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Ja nie polecam bezprzewodowych kiedyś miałem i ciągle musiałem zmieniać baterie. A i tak wątpię że będziesz biegał z tą klawiaturą i udawał sone :D

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ja nie polecam bezprzewodowych kiedyś miałem i ciągle musiałem zmieniać baterie. A i tak wątpię że będziesz biegał z tą klawiaturą i udawał sone :D

To ci się udało :P

Bxop3D.png

Opublikowano

A jeszcze pytanie, z tego co wiem są specjalne pecety all in one do grania, żeby grać normalnie jak na normalnym to trzeba mieć tego specjala czy poprostu typowy all in one?

Bxop3D.png

Opublikowano

Zwykła usb będzie działać, myszka to samo. Wybór należy od cb ja polecam tradycyjne, przewodowe bo czasami może sie skończyć bateria podczas gry :)

Co jak co, to prawda, ale ja nie narzekam, czasem tylko przytnie (nie z powodu braku baterii) ale ogółem jest okej.

Ja nie polecam bezprzewodowych, mają dość wysoki ping, który czasem jest odczuwalny.

Od 19 lat mam w sumie przewodowe, tylko na 18'ste urodziny kupiłem bezprzewodową i śmiga. 

Wybierz sobie taki zestaw, jaki Ci będzie odpowiadał najlepiej. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...