Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora na serwer RPG!

Mati921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa i opis projektu/serwera:

Siemka! szukam sponsora na serwer RPG... dokładny jego opis i inne podaje na SKYPE!

Oczekuję:

Od sponsora serwera oczekuje dostępu do FTP i konsoli oraz opłacenia serwera na razie na 30 dni w celu budowy spawnu, wgrania pluginów i innych poprawek wymagających włączonego serwera, na początek na czas budowy oczekuję minimum 20 slotów dla budowniczych i innych. Jeśli serwer zostanie ukońcozny i sponsor się nie wycofa liczba slotów zostanie zwiększona do 50 i startujemy!

Oferuję:

Po wystartowaniu zarobek z ofert SMS oraz mogę się coś dołożyć do opłaty serwera, rangi na serwerze. Zarobek w wysokości 75%.

O mnie:

Mam na imię Mateusz, mam 16 lat chodzę do gimnazjum(ostatnia klasa), w minecrafta gram już parę lat a serwery robię od 2lat. Interesuję się informatyką i lubie grzebać w pluginach i inne rzeczy na kompie...

Kontakt:

Skype-VeSteQ

((Wiem że opis jest ubogi ale bardziej rozbudowany/rozpisany podaję na skype ponieważ nie chce żeby mój pomysł został zabrany do innego serwa))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...