Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FB czy PvP || ankieta! przeczyaj zanim zagłosujesz

Jaki serwer?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym serwerze byś zagrał? (Pierw przeczytaj temat!!!)

• PvP (CZYTAJ TEMAT)
      9
    • FreeBuilding (CZYTAJ TEMAT)
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż ostatnio planuje zrobić serwer PvP albo FreeBuilding i mam takie pytanie. Na którym serwerze byście zagrali? PvP - Klasy, eq na tabliczkach nie skrzynki, dużo map itp.   Czy    FreeBuilding - Zadania, Prace, Sklepy, Działki, hotele, auto kopalnie itd... Więc prosze o pomoc i głosujcie w ankiecie :)  DO OFF!!

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Przy okazji jak możecie dawajcie w komach propozycje czy coś dodać np na Pvp lub FB :)

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

FreeBuild

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@ref 61,5% na FB chyba zaczne brać się za te pliki :P

Opublikowano

DO ZAMKNIĘCIA (wybrałem FB :))

Opublikowano

heh zle wybrales jest za duzo osob co maja autorskie gildie i takie tam inne pluginy ja bym ci polecil PvP

» Szukam WSPÓŁWŁAŚCICIELA «

Serwer bedzie miał 100 slotów, więcej info na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...