Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Konta Origin z FIFA 14 i Pytanie

zylka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chcę kupić na allegro od pewniaka Konto Origin z samą FIFĄ 14 i mam pytanie czy jak już kupie i poda mi Login i hasło to będę mógł zagrać normalnie ONLINE? czyli FUT no blocked itp. Bo napisał jeszcze, że nie ma pewności czy gra będzie działała online na innym komputerze nie próbował, ja myślę,że tak. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje 

Opublikowano

No to jak tak napisał czyli UT Ban, tyle. Skoro napisał że nie ma pewności to już coś pod tym jest, potem Ty u siebie włączasz i zobaczysz komunikat że nie możesz połączyć się z UT i gość będzie miał wytłumaczenie że to pisał.

A każda fifa działa Online na każdym komputerze

Opublikowano

kamico źle mnie trochę zrozumiałeś, to ja napisałem,żeby był FUT nie bloknięty a on napisał,że nie sprawdzał tego konta na innym komputerze i nwm czy będzie ONLINE działało na moim.. wiem tyle,że na jego kompie z tą FIFĄ wszystko działa 

Opublikowano

Kup kod aktywacyjny do fify, i będziesz miał 100% pewności a nie z Allegro od kogoś.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ravoner bo trochę nie rozumiem.. przecież pyt awaryjne jest chyba jak się zmienia hasło lub coś w tym stylu? 

Nie tylko.

Trzeba je również podać logując się po raz pierwszy na każdym nowym komputerze.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...