Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie sezon nowy sezon animie Omamori Himari

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AHa to dlugo a to co link będzie coś i skąd wiesz takie inforamcje ?

Hmm, nie dam linka, bo nie są informacje potwierdzone przez twórców tylko jest to najbardziej prawdopodobna data 2015 albo koniec 2014. Długo? Raczej nie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeśli istnieje jakakolwiek manga i anime było tak wspaniałe że twórcy po 4 latach zrobią kontynuacje to jak najbardziej xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Omamori Himari jest chyba zakończone. Manga niby była wydawana do sierpnia 2013, ale ma dość mało chapków więc myślę że raczej już nic nie zrobią, a jeśli jakimś cudem coś zrobią to pewnie jakaś ova/movie kontynuacyjne czy cuś.

Opublikowano

A ogólnie odnośnie Omamori Himari to było nawet fajne, ale niestety zakończenie skrajnie idiotyczne. Nie spodziewałem się, że coś tak durnego zrobią.

Jednak i tak dobrze je oceniam. :)

Opublikowano

A ogólnie odnośnie Omamori Himari to było nawet fajne, ale niestety zakończenie skrajnie idiotyczne. Nie spodziewałem się, że coś tak durnego zrobią.

Jednak i tak dobrze je oceniam. :)

Morze coś wyjdzie ehh wrazie ktoś jak by coś wiedział odnośnie Omamori Himari proszę na pw pozdrawiam i zamykam

Opublikowano

Morze coś wyjdzie ehh wrazie ktoś jak by coś wiedział odnośnie Omamori Himari proszę na pw pozdrawiam i zamykam

a co ma MORZE do tego?

//To, że dostajesz warna za spam ^^

//Asp

//Kiedy wy debilni moderatorzy nauczycie się, że mam w dupie ile mam punktów, póki nie mam 90 nie muszę martwić się permem.. 

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...