Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nazwa świata przed nickiem "world"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak mogę się pozbyć nazwy świata "world" przed nickiem? Używam plugin multiverse-core jak usunąłem ten o to plugin nazwy świata zniknęły tylko problem w tym, że ten plugin jest mi bardzo potrzebny. Modyfikowałem w nim prefixchat dawałem na flase i wszystko w nim prawie i nic dalej restartowałem serwer /reload dalej nic jak tego się pozbyć może da się skrypt napisać? O to moja lista pluginów. Proszę o jasne wytłumaczenie a nie " w pluginie essentials zmień". Oczywiście like mile widziane.

1. AzRank

2. AntiAdvertiser

3. Authme

4. AutoMessage

5. AutoSaveWorld

6. Backup

7. ChatManager

8. CombatLog

9. Essentials

10. Factions

11.MobHealth

12. Multiverse-core

13. NoCheatPlus

14. OpenInv

15. OtherDrops

16. PermissionsEx

17. PluginMetrics

18. Skript

19. WorldEdit

20. WorldGuard

21. contrib

22. craftscrips

23.update

Opublikowano

W formacie chatu w Essentials usuń takie coś [{world}]. A jeżeli rangi masz w Essentialsie (tzn. prefixy) usuń ten world przed każdym z nich. Jeszcze wpisz tą komende na chacie co ten pan 2 komentarze wyżej napisał.

Opublikowano

Essentials > config.yml 

416 linijka kodu chyba

i tam masz : 

format: {WORLD}{DISPLAYNAME}: {MESSAGE}

Zmieniasz to na:

format: {DISPLAYNAME}: {MESSAGE}

I reload :)

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

Ludzie co Wy pieprzycie.

Po instalacji Multiverse-Core nic się w Essentialsie nie zmienia. Ruszcie głowami.

Albo wpisz komendę

/mv config prefixchat false

albo wejdź w config, oszukaj linii "prefixchat" i jeśli tam będzie "true" zmień na "false".

Opublikowano

Ludzie co Wy pieprzycie.

Po instalacji Multiverse-Core nic się w Essentialsie nie zmienia. Ruszcie głowami.

Albo wpisz komendę

/mv config prefixchat false

albo wejdź w config, oszukaj linii "prefixchat" i jeśli tam będzie "true" zmień na "false".

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, ręcznie w confingu dał na false. Pewnie wgrał cuś co wywala nazwę świata na czacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...