Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem sterowniki AMD+The Sims3 Rajska wyspa lagi..

GoSexNoExp

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Siostra gra na laptopie HP Pavilon dv6 w Simsy3 z dużą ilością dodatków(Cztery pory roku,pokolenia itd..). Ostatnio dokupiła dodatek Rajska Wyspa. Instalacja przebiegła dobrze. Gra sobie wszystko okej, ale zwróciła uwagę i zaczęła się denerwować na ok 30 sekundowe lagi gdy rozgrywka przenosiła się w rejony wody jak i podwodne. Opowiedziała mi to, zaniepokoiłem się gdyż nasz laptop nie jest "słaby". Postanowiłem obczaić kiedy uruchamiana jest dodatkowa karta graficzna firmy AMD. Klikam na pulpicie PPM i jako 2 pierwsze opcje do kliknięcia mam "właściwości grafiki jak i konfiguruj przełączanie grafiki" Klikam na 1 i po chwili "Nie jest zainstalowany żaden sterownik  graficzny AMD albo sterownik AMD działa nie prawidłowo, zainstaluj...." a jak opcje numer 2 to"Nie można uruchomić AMD CCC. W programie AMD CCC nie ma już żadnych ustawień, które można skonfigurować."

No to pobieram z oryginalnej strony producenta AMD wykrywacz brakujących i nowych sterowników. Wykrywa jakaś mało ważącą aktualizacje, pobiera ją, instaluje i wyskakuje błąd "Nie można pobrać AMD Catalyst Mobility ponieważ w komputerze jest zainstalowany niezgodny sprzęt lub oprogramowanie..." Sęk w tym, że od kupna laptopa nie instalowałem żadnych sterowników po za próbą instalacji tych ://

Proszę o pomoc:/

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...