Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie PZ ?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie... jak mogę szybko zdobyć 3150 PZ ? aktualnie mam 600, zwyryfikowałem konto w league of legends i mam dopalacz PZ na 4wygrane, bez boosta na ip mam za wygrany mecz 60-100 IP (mam 30lv) za przegrany 20-49-50, na botach za wygrany 20-50, niestety nie wiem ile za przegrany iż nigdy nie przegrałem na botach :).

Czy jest jakiś sposób na szybkie PZ ? Nie chce grać w trybie dominion iż trace zdolności gry na mapie ogólnej... a umiejętności są mi bardzo potrzebne by wydostać się z brązu I....

Proszę o odp. daje like

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ja z racji na moje niemałe doświadczenie na Twisted Treeline (3's, 3v3) preferuję właśnie ten tryb gry.
Możesz sobie poskillować tam w większości bruiser'ów, którzy są często niezbędni do wycarrowania gier w brązie, do tego dochodzi również paru apc'ków no i może też jungler'ów.

Gry średnio trwają od 15 do 25 minut. Takie maksimum to 35 minut. Dokładnie nie pamiętam ile ciągnie za wygraną/przegraną, ale jest to bardzo porównywalne z normalnymi 5's, a trwa o wiele krócej,

przeliczając to na profit masz dwa razy więcej niż za normala 5'tkowego. (ugrasz dwie 3's w czasie gdy kumpel umęczy jednego 5's)

Opublikowano

Tak jak @up.

Na Twisted Treeline duzo sie nauczysz, a nie stracisz na tym wbijania Ip, jest  to tez dobra mapa do expienia, polecam zdecydowanie ta mape.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

kup sobie:

dopalacz IP na 50 gier

oraz na ileś dni

i masz wtedy razy x4, czyli po 300+ za gre :)

info te było na reddicie

Opublikowano

Póki masz boosty to łącz to z first winem. Masz first wina+boost+wygrana na sumoners rift normal =400IP + :)  Co prawda zagrasz 1gre na dzień co ci daję 4dni przerwy ALE! Jest wyjście. Robisz first wina zarabiasz 400IP+, a potem zakładasz konto referala i wbijasz 5lvl w max 1godzinę co ci daje 250IP czyli i tak i tak zarabiasz :) Robiąc tak zarobisz  około 2,600IP w 4dni :) Całkiem spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...