Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Usunąć Keyloggera ?

tymoxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem nie wiem z kont mam keylogger avast nic nie wykrył a postać mam pusta w tibi proszę o pomoc

Dziękuję z góry

Opublikowano

1. Avast to takie gówno , że szok.

2 . Do gierek radziłbym Kaspersiego . Nie zamula i jest bardzo dobrym antywirem.

3. Zainstaluj go i przeskanuj całego kompa .

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Ja bym Ci polecil coś innego.

Avast jest dobrym antywirusem, jesli miales go caly czas wlaczony niemozliwe zebys sciagnal keyloggera.

Mozliwe ze wpisales gdzies passy na stronie, np. www.PaccZaDarmo.pl

Albo zalogowales sie u kolegi/kafejce.

Jednak zeby miec pewnosc czy komp jest czysty, nie skanuj go antywirusem, a juz na pewno nie avastem.

Antywirus jest dobry zeby chronic kompa przed wirusami jednak jesli juz mamy wirusa - wiele nie pomoze.

Malo tego moze usunac nam pliki, ktore tak naprawde nie sa wirusami. Wiele klientow tibi wtedy stracilem ^^

Radze pobrac program Combo Fix, zainstalowac i uzyć. 10 minut i pozbywamy się wszystkich infekcji i niebezpiecznych procesów.

Jednak avast skanuje wszystkie procesy podczas uruchamiana systemu, więc jeśli nic nie wykrywa - niemasz już keyloggera.

Pozdrawiam

Opublikowano

NIE wchodziłem w cafe u kumpla też nie NIE jest aż tak gupi żeby wchodzić na storony pacc za darmo

avast jak właczam kompa ci nie wykrywa a i tak ktos mi non stop okrada postać i gra nią a combofix mam ale nie umiem go obsugiwać

Proszę o pomoc

Opublikowano

możesz pobrać z neta program Spybot. Zaktualizuj, przeskanuj, usuń;p. Oraz możesz tez wejść w Start>Uruchom>wpisz"msconfig">zakładka"uruchamianie">i wyszukaj procesu który jest keyem , np. "winlogon.exe" (ale tylko w wypadku tego sposobu natomias w ctrl+alt+del nie usuwaj tego typu procesów), oraz mozesz też skorzystać z podpowiedzi UP.

cooltext454992920.gif
Opublikowano

Najlepiej ściągnij nod32 przeskanuj kompa ale radziłbym ściągnąć jakiś osobny programik którym skanujesz kompa aha i jeszcze jedno nie pisze "skont" tylko z kąd ;]

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Najlepiej ściągnij nod32 przeskanuj kompa ale radziłbym ściągnąć jakiś osobny programik którym skanujesz kompa aha i jeszcze jedno nie pisze "skont" tylko z kąd ;]

nie z kad

tylko skad

widze ty tez nie ogarniasz wiec jak nie umiesz to nie poprawiaj bo tylko rozrzezasz takich analfabetow jak ty...

Opublikowano

HijackThis mówi Ci to coś jak tak zrób scana i wklej loga

Na świecie jest tylu skurwieli to dlaczego najlepszego przyjaciela mi zamknęli

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...