Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjście z brązu II ?

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj grałem jakieś 4x mecze rankingowe i przydzieliło mnie do brązu II ile potrzeba meczy wygranych bym wyszedł z II i wszedł do I ? i ile potrzeba bym wszedł do silvera V ? proszę o odp. akutalnie mam :

3win

7losses ;/

Opublikowano

Zależy od twojego mmr, my tego nie jesteśmy w stanie obliczyć, ja z B2 do S5 wygrałem 16 meczy :P, ale dostawałem po 30LP za wygrany a -13 za loss

Opublikowano

Jeśli zagrasz poprawnie to mmr Ci wzrośnie i będzie Ci więcej pkt przydzielało. Ile Ci zajmie ? To zależy od Ciebie, musisz grać i grać, albo z kolegą z wyższej dywizji.

Ja tam wygrałam 3 i przegrałam 7 a przydzieliło mnie do S4 z S1, aktualnie mam G2 od placementów. Jak już wspominałam, to zależy od mmr. Jak się chce, to się da :P

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

powiem ci tak: na brązie "same nooby" ale wyjść da się na spokojnie. kumplom wychodziłem z b5 do s5 miesiąc grając 1-3rankedy dziennie. z silvera sam dalej nie wyszedłem bo są największe ścierwa jakie mogą być ;p. niżej nie spadną ani wyżej nie wyjdą. ogólnie jeżeli masz wysokie mmr z b2 powinienieś wyjść po ok. 20rankedach licząc że ponad połowe z nich wygrasz :)

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...