Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać T-50

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktywnie spotuj :) Załaduj dużo golda, trochę pp pospotuj trochę, wracaj następnie czekać aż HT'ki się sobą zajmą i rush po artę. Spokojnie w ten sposób można robić 600 expa na bitwę bez premki. 

Opublikowano

Tutaj tylko spot, ewentualnie zrobisz bardzo rzadki atak na artylerię. PS: dobre jest t50 po nerfie?

Opublikowano

Aktywnie spotuj :) Załaduj dużo golda, trochę pp pospotuj trochę, wracaj następnie czekać aż HT'ki się sobą zajmą i rush po artę. Spokojnie w ten sposób można robić 600 expa na bitwę bez premki. 

Czyli na początku rundy mam jechać coś wyspotowac, potem się wrócić, czekać, aż bitwa na dobre się zacznie i jechać na resp i ubić artę. Ale ja przebije tym? Gram z lufką tą co ma magazynek 37mm. 

Tutaj tylko spot, ewentualnie zrobisz bardzo rzadki atak na artylerię. PS: dobre jest t50 po nerfie?

Mnie jak wywali na 4 tiery to nie gra się najgorzej. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Nie, nie jest. Drift niemożliwy, a znałem ten czołg głównie z tego. Jest teraz słaby na wyższych tierach, ale na 4 może coś zarysować.

Czyli na początku rundy mam jechać coś wyspotowac, potem się wrócić, czekać, aż bitwa na dobre się zacznie i jechać na resp i ubić artę. Ale ja przebije tym? Gram z lufką tą co ma magazynek 37mm. 

Mnie jak wywali na 4 tiery to nie gra się najgorzej. 

Bez problemu przebijesz arte 6-8t, jednak jest lepsza lufa na tym czołgu (nie pamiętam która).

Opublikowano

Jak czołgi się rozproszą i nie wszystkie drogi będą pilnowane. I jeśli będzie jakakolwiek artyleria... Artylerię z 37 spokojnie przebijesz.

Opublikowano

Nie, nie jest. Drift niemożliwy, a znałem ten czołg głównie z tego. Jest teraz słaby na wyższych tierach, ale na 4 może coś zarysować.

Bez problemu przebijesz arte 6-8t, jednak jest lepsza lufa na tym czołgu (nie pamiętam która).

Juri to mógłbyś zobaczyć która lufa? 

4zzt3n.png

Opublikowano

Naucz sie korzystac z googli tan na wiekszosc twoich pytan jest odpowiedz

wystarczy wpisac odpowiednie haslo

http://lmgtfy.com/?q=wot+jak+grac+t-50

lal pierszy wynik jest video poradnikiem jak grac t 50

lal amerka odkryta

nastepnym razem zanim zadasz jakies glupie pytanie sprawdz google bo tam zapewne znajdziesz na nie wiele odpowiedzi

Witam moderator, adminow czy kogolwiek tu zajrzy.

Tak tak wiem nie wolno odsylac do googli ale nie moglem sie powstrzymac.
Przepraszam.

860331433165800174608.png

Opublikowano

45 mm VT-43 ma większą pene - na pp 75 na goldzie 110. Prędzej zarysujesz tym, niż 37mm z peną 46...

Weź 45mm VT-43.

Niby Magazynek ma o 600 większy dmg, ale pena...

Opublikowano

T-50 jest tylko używany na ESL'a z działem bębenkowym.

Świeć czołgi poprzez jechanie na połowy mapy, a potem szybko gdzieś się chowaj.

Opublikowano

Naucz sie korzystac z googli tan na wiekszosc twoich pytan jest odpowiedz

wystarczy wpisac odpowiednie haslo

http://lmgtfy.com/?q=wot+jak+grac+t-50

lal pierszy wynik jest video poradnikiem jak grac t 50

lal amerka odkryta

nastepnym razem zanim zadasz jakies glupie pytanie sprawdz google bo tam zapewne znajdziesz na nie wiele odpowiedzi

Witam moderator, adminow czy kogolwiek tu zajrzy.

Tak tak wiem nie wolno odsylac do googli ale nie moglem sie powstrzymac.

Przepraszam.

A ja wole zaczerpnąć rady forumowych czołgistów, jakieś problemy jeszcze?

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...