Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AOL Problem z połączeniem

Hajowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie mam problem z połączeniem w AOLu. Robiłem wszystko według poradników, sam też trochę czytałem i dalej stoję w miejscu. Nie jest to wina antywirusa, bo go nawet usunąłem, firewall'a też nie bo go wyłączyłem (poza tym i tak AOL i tak tam nie jest zablokowany), samego programu też raczej nie, bo go usuwałem i instalowałem z 5 razy, AOL Connectivity Service też reinstallowałem, porty 1080 i 5190 w razie czego też odblokowywałem - dalej nic. Wydaje mi się, że wszystko dobrze ustawiłem, screeny wstawiam poniżej. Bardzo proszę o pomoc ;)

afhuy5.jpg
mmu4yk.jpg

Opublikowano

Wiem o co chodzi,

W tym oknie przy logowaniu musisz przy conection ustawić na broadband a nie HOME.

Wpisujesz nick, hasło i jak się zaloguje to dajesz na pasku w prwaym dolnym rogu AOL/ EXIT.

Potem uruchamiasz jeszcze raz i dajesz to connect option i ustawiasz nową sieć: domową. I logujesz sie ponownie ale zamiast broadband ustawisz

nową sieć tą co zrobiłeś.

JEŻELI POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

afhuy5.jpg

Opublikowano

wakc34 jednak ma ustawione połączenie na Home Network, które mi w dalszym ciągu nie działa. Dalej proszę o pomoc..

Opublikowano

A daj w prawym dolnym rogu na połaczenia i powinno być 2 sieci jedna normalny internet a druga to sieć aol. Wejdz w tam w tą sieć i ustaw na domową lub jeżeli masz już ustawione na domową to zmien na prywatną czy jakoś tak.

Opublikowano

chodzi ci o AOL Dialer? Jeśli tak to już próbowałem, problem jest taki sam jak przy normalnej próbie połączenia ;)

aho2mj.jpg

Opublikowano

Nie o to jeżeli masz windows 7 to tam na dole masz ikonkę z połączeniami, jak najedziesz tylko na to to się wyświetli że mas 2 sieci, klikasz w to i ustawiasz tą sieć z aola na domową a jeżeli jest ustawione na domową to ustaw na prywatną .

Opublikowano

Mam 8 i sytuacja wygląda następująco: h2sdd1.jpg
Kiedy próbuję łączyć się z AOLem pojawia się jeszcze jedna sieć, tylko, że wtedy nic nie mogę zrobić, bo okno przestaje odpowiadać y2i1ji.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...