Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą RUST

patryk01077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jest inny problem, bez przerwy przy dołączaniu do jakiegoś serwa po 5 sekundach wyskakuje mi napis: ConnectionFailed

Wyłączyłeś zaporę systemową i antywirusa?

Opublikowano

Tak. Problem nadal się powtarza, mogę jakieś ip serwera zaufanego który będzie DZIAŁAŁ NA 100%?

Oraz mam pytanie, kolega napisał abym pobrał wersje 1057, ale czy to coś może zmienić jeśli serwer ma 1068? (serwery szukam na tych stronach: http://bliss161.net/rust/ http://toprustservers.com/  )

Jakieś dalsze rady?

@Edit

Teraz wyskakuje również i FACEPUCH_CONNECTOR_CANCELLED

Pomocy!

Opublikowano

Wygląda to u mnie tak, zamówiłem grę, jutro dojdzie już w 80% a dziś pobrałem na szybko Cracka by obczaić grę :/

Nie traktujcie mnie jak chamskiego Pirata, poprostu chce zobaczyć co mnie jutro czeka.

Opublikowano

no to przykro mi, ale piratom nie pomagają tutaj na forum :D

powiem tak, coś nie działa w pirackiej wersji gry/programu na 110% masz albo chujowego cracka albo coś źle zrobiłeś przy instalowaniu, bardziej na to 1 obstawiam.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no to przykro mi, ale piratom nie pomagają tutaj na forum :D

powiem tak, coś nie działa w pirackiej wersji gry/programu na 110% masz albo chujowego cracka albo coś źle zrobiłeś przy instalowaniu, bardziej na to 1 obstawiam.

Skoro nie pomagacie to usuńcie wszystkie serwery non-premium do minecraft bo tylko premium to orginał reszta piraty.

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...