Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silroad R

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem , ze to nie ten dział ale go global Silkrad prawie nikt nie zagląda wiec pisze tutaj  Wczoraj wieczorem pobrałem silkraodR wszystko fajnie śmigało az nie wyłączyłem komputera po właczeniu mam Error

Robiłem Rlinstal gr robiłem Nowy system pobierałem 3x z 3 stron i nie wiem juz co robic  pomoże ktoś, dodam ze znajazłem filmik na yt jak sobie z tym poradzic w cs ale nie pomogło mam System Win7

Nazwa zdarzenia problemu:    BEX
  Nazwa aplikacji:    Silkroad.exe
  Wersja aplikacji:    1.3.0.1
  Sygnatura czasowa aplikacji:    5088ef60
  Nazwa modułu z błędem:    Silkroad.exe
  Wersja modułu z błędem:    1.3.0.1
  Sygnatura czasowa modułu z błędem:    5088ef60
  Przesunięcie wyjątku:    0004fcac
  Kod wyjątku:    c0000409
  Dane wyjątku:    00000000
  Wersja systemu operacyjnego:    6.1.7601.2.1.0.256.4
  Identyfikator ustawień regionalnych:    1045
  Dodatkowe informacje 1:    ce0c
  Dodatkowe informacje 2:    ce0cf96b984fce0a48a8eb797608c364
  Dodatkowe informacje 3:    c31a
  Dodatkowe informacje 4:    c31a30b0fcbbefec8146b25233e4e603

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:
  C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam miałem problem teraz przez kilka dni z tym gównem, coś lub ktoś mi zmieniło opcje w windows, teraz znalazłem rozwiązanie 

Kliknij prawym na komputer ( w win 7 a jak nie masz to w panelu sterownia wejdz na system)---> zaawansowane ustawienia systemu----> w zakładce zaawansowane klikasz przy "wydajność" na ustawienia---->zakładka zapobieganie wykonywaniu danych---->i tam masz dwie opcje w moim przypadku pomogło wybranie 1 a miałem druga, Ty może będziesz musiał wybrać drugą i ew. do tej tabelki poniżej znaleźć ten program.

U mnie nie wiem jakim cudem to cholerstwo się zmieniło, grałem już na 200 serwach z metka i ostatnie własnie jednego pobrałem działał a każdy po nim już nie, dlatego się zastanawiam czy to nie była wina tego clienta, może specjalnie zmienili taka opcje żeby wszyscy u nich grali ....

Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam  ;)

5113992856.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...