Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Fishbot Łowi Na Zminimalizowanym

Master of Metin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś tu nie gra mówisz że twój reupload a na speedyshare pisze Fish Bot by Calmor a ty przecież masz inny nick. Daj link do tematu na epvp bo wole mieć pewność

Opublikowano

Bot działa dobrze ale wole dalej używać Hidden Angel Bota.

Za same chęci +

Opublikowano

był juz taki temat z tym fish botem co kolo dawał (może miał z 10 postów) a master post niżej pisał że wszysko działa

@edit

znalazłem

http://www.mpcforum.pl/topic/114107-nowy-fish-bot-za-kazdym-razem-rybka/page__hl__fishbot

widać że Master zaciekle go broni, nistety Merkon skasował treść posta

Opublikowano

Mi hack dziala normalnie dziala normalnie... i wrescie po wiekszej chwili ,, namysłu " mój antyWir Wykrył Trojana odrazu skasowalem. Zdazylem przed zawirusowaniem kompa. BANA MU !

Opublikowano

no wlasnie byl kiedys taki temat a pan master of metin tak mowil ze dziala ten bot i ze dobrze lowi chodz ma tyl wirow.. wiec to pewnie on z kolega napisal tego fb i teraz chca okradac innych...

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Gość Mounthains
Opublikowano

skoro już nie ma zawartości to kosz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...