Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na armatki :)

MARKERr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znalazłem dość skomplikowanego buga na armaty , wszystko załatwiamy na gg , lub ts3/2 , proszę pisać gg: 49822491 

Jezeli ktos chce na ts3/2 to na gg lub pw prosze napisac adres ts i o ktorej godzinie.

Dogadamy się jak to robimy , nie chce nic.

Chyba że masz coś do oferowania :D 

pzdr.Mateusz

Opublikowano

Prawda taka ze proboje wyciagnac konto. Mowi ze niby jakis koles sprzedaje program za 29zl podaje jakiegos rzekomego maila na ktorego nalezy prosic o kupno "owego" programu. On niby kupil za 29zl i teraz za rzekomo za darmo robi tylko trzeba podac passy.. smiech na sali..Pozdro

Opublikowano

podaj ss lub najlepiej  filmik jak to robisz lub że masz zrobione te kilka tyś armat wolał bym filmik jak pokazujesz że są te armaty odświeżasz stronę i nadal są ponieważ ss to nie jest żaden dowód 

334qlo8.jpg
Opublikowano

nie polecam,dałem mu passy ale perły zniknęły a armat ni ma

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

bugu na armaty nie ma to jest tylko zwyłe naciaganie. jak by byl bug to bybyl on pewnie pokazany na youtubie a z tego co wiem to juz od dawna sie nie da robic armat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...