Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP na BoLu za SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zakupić VIP'a przez sms, lecz gdy wybieram na ile chciałbym kupić dni nie wyświetlają mi się opcje płatności. Wiecie czego jest przyczyna? :) dzięki.
nvm usuńcie :D znalazłem.

bez-tytulu.JPG

Opublikowano

o ile dobrze mi wiadomo vipa kupisz tylko przez paypal, jezeli chodzi o sms i inne srodki platności np PSC itp, musisz poszukać takich osób na forum, paru takich jest lecz wychodzi to troche drożej niż normalnie 31-33 zł

Opublikowano

Płatność SMS'em jest dostępna tylko gdy kupujesz ViP'a na miecha, kosztuje to niecałe 31 zeta

@Up - Wprowadzili jakiś czas temu płatności przez pay safe card czy SMS na głównej stronie BoL'a

Opublikowano

Płatność SMS'em jest dostępna tylko gdy kupujesz ViP'a na miecha, kosztuje to niecałe 31 zeta

@Up - Wprowadzili jakiś czas temu płatności przez pay safe card czy SMS na głównej stronie BoL'a

Gdzie kuhwa jest opcja kupna za sms? Mam 150 zł na koncie i nic z tym nie robie bo smsy do wszystkich free. Przyda się przedłużenie bola xD\

Znalazłem xD. O kurwa to mnie zaskoczyli.

Opublikowano

Gdzie kuhwa jest opcja kupna za sms? Mam 150 zł na koncie i nic z tym nie robie bo smsy do wszystkich free. Przyda się przedłużenie bola xD

Jak masz VIP'a to nie możesz teraz kupić, dopiero jak Ci się skończy. Masz do wyboru PSC/Ukash/SMS i coś tam jeszcze zamiast PP.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...