Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierunek po gimnazjum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już za kilka miechów kończe gimbaze a ja nadal nie wiem do jakiej szkoły, na jaki kierunek iść. Z tego powodu mam do was kilka pytań.

1. Tak ogólnie, jaki kierunek polecacie? Chodzi o to żeby się nie narobić, a zarobić (nie mam żadnego hobby, nie mam ulubionego przedmiotu)

2. Co myślicie o strażaku? Jak jest z jego zarobkami, i czy jest to ciężka praca.

3. Myślałem też o pracy w naszej kochanej policji. Jednak nie w drogówce czy straży miejskiej. Jest jakiś taki kierunek w szkołach żebym potem mógł być kimś na wzór W11? Cięzko się tam dostać? Opiszcie mi to troche

Sensowne odp nagradzam +

Opublikowano

Kumpel idzie za strażaka, w państwowej na początku (jako krawężnik) będziesz zarabiał mało może około 1600.

Interesują cię szkoły mundurowe? To może o profilu wojskowym?

A jak oceny w szkole? Chcesz się nadal uczyć? Studia itp.

Opublikowano

w11 kierunek ?

Wystarczy technikum lub liceum byle jakie by mieć wykształcenie średnie

potem się zdaje egzamin na licencje detektywa, pozwolenie na noszenie broni itp.

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Witam, już za kilka miechów kończe gimbaze a ja nadal nie wiem do jakiej szkoły, na jaki kierunek iść. Z tego powodu mam do was kilka pytań.

1. Tak ogólnie, jaki kierunek polecacie? Chodzi o to żeby się nie narobić, a zarobić (nie mam żadnego hobby, nie mam ulubionego przedmiotu)

2. Co myślicie o strażaku? Jak jest z jego zarobkami, i czy jest to ciężka praca.

3. Myślałem też o pracy w naszej kochanej policji. Jednak nie w drogówce czy straży miejskiej. Jest jakiś taki kierunek w szkołach żebym potem mógł być kimś na wzór W11? Cięzko się tam dostać? Opiszcie mi to troche

Sensowne odp nagradzam +

nie nadajesz się do roboty w straży, bo to jest pasja, tego się nie da robić w innych przypadkach jak tylko z pasji, po za tym żeby się dostać trzeba być najlepszym sprawnościowo, jak i z teorii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...