Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniwersalne słuchawki do 500 zł.

Michak1515PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Szukam słuchawek do słuchania muzyki jak i do grania w gry typu League Of Legends. Nie chciałbym żeby były jakieś wielkie, bo chciałbym móc w nich gdzieś wyjść poza dom, więc jak się domyślacie chodzi mi o słuchawki zamknięte. mam do wydania 500 zł, ew trochę więcej jeżeli będzie coś fajnego. 

ps. mam pytanie całkiem osobne, co sądzicie o Beats by Dre? Czy to prawda, że słuchawki warte max 200zł, a reszta za lans? :D

z góry dzięki.

Opublikowano

Siemano.

Szukam słuchawek do słuchania muzyki jak i do grania w gry typu League Of Legends. Nie chciałbym żeby były jakieś wielkie, bo chciałbym móc w nich gdzieś wyjść poza dom, więc jak się domyślacie chodzi mi o słuchawki zamknięte. mam do wydania 500 zł, ew trochę więcej jeżeli będzie coś fajnego. 

ps. mam pytanie całkiem osobne, co sądzicie o Beats by Dre? Czy to prawda, że słuchawki warte max 200zł, a reszta za lans? :D

z góry dzięki.

Powiem nawet, że mniej. Słuchałem podróbek, które rzekomo dużo nie odchodzą od oryginału i mimo, że jestem fanem mocnego basu to nieco się zawiodłem, bo ten zalewał wszystko, a tak nie może być. 

Napisz, czego słuchasz. 

Opublikowano

Monster Beats N - genialne bassy i niskie tony, wyzsze tony swietnie

AKG K242 HD - świetne

Obie wymagaja wzmacniacza (moze byc wbudowany w karte dzwiekowa)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

@UP Nie chce takich wielkich słuchawek.

Sweet Jesus, dubstep i rap. jak już mówiłem chciałbym żeby sprawdziły się także w graniu, o ile da się te dwie rzeczy pogodzić.

Opublikowano

Tak, chodzi mi o słuchawki nauszne, najlepiej zamknięte. Brainwavzy HM5 są bardzo długie i niezbyt zgrabne. Chodzi mi o coś z wyglądu przypominającego Beats'y.

Opublikowano

http://allegro.pl/sluchawki-sms-50-cent-sync-by50-bezprzewodowe-i3999437080.html

Rodząc się wiedziałem, że one są dla mnie stworzone. :D Jak dla mnie elegancko wyglądające słuchafony, które sam posiadam ( w wersji przewodowej :x ) W grach jak i w muzyce sprawdzają się cud, miód, malina a jedyną wadą jest ciężar, bo ważą ponad kilogram. :x

TErqQ.png

Opublikowano

Bardziej niż Zory, odpowiadałyby tutaj Noontec Hammo. Troszkę większe i lepsze.

Ja jednak proponuję na zerknięcie do sklepów oferujących Takstar HD6000. Po wygrzaniu są naprawdę zrównoważone, z ciepłym midbassem oraz dobrze wypełnioną średnicą.

Co ze źródłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...