Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieumiejętni gracze

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym dzisiaj poruszyć temat nie trolli, nie afkerów, ale nieumiejętnych graczy. Gram na midzie Khazikiem no i dominuję nad enemy miderem. Wbiłem 6lvl to czas na roam. Idę na topa zgankować, wbijam się, a tu Pantheon zabija mnie na kombo. Xin całkowicie nie umiał grać, 20 farmy, złożony 1 item, a Pantheon 7/0. Jungler nie gankuje tylko przychodzi na lane i stoi na nim kradnąc farmę i expa oraz tracąc jednocześnie kampy w jungli. Na bocie adc tak samo nie umie farmić oczywiście bez supporta, no bo po co brać postać która nie robi dmg. Staty teamu 30-5, w czym 5 to moje fragi z mida. No i jak grać kiedy się ma w drużynie takich graczy, którzy nie mają pojęcia jak się gra w LoL'a? Wydaję mi się, że tacy gracze wbili ten 30lvl cały czas kupując exp boosty lub grając cały czas vs bots (uwierzcie mi znam takich ludzi) albo po prostu kupując konto. Dlaczego zawsze dobiera mi jakiś noobków, a w enemy teamie ogarnięty? Za mało skinów kupiłem?

Według mnie możliwość grania rankedów powinna być umożliwiona od wygrania z 200 normali, a nie wbicia 30 lvl.

Co sądzicie o takich noobkach, którzy po prostu nie umieją grać nie trollując.

Opublikowano

Powiem tak, do Golda mialem stycznosc z takowymi graczami, wyzej akurat mi dobieralo lepsze teamy lecz-Kazdy ma zly dzien/Poprostu musi isc afk...

Jezeli jestes ponizej, nie dziw sie, to pierwsza zasada w Bronze/Silver, bez trolla/afka/unskilleda sie nie obejdzie ;D A to ze tylko tobie takich trafia to czysty pech/fart, napewno czasami losuje ci ten lepszy team ;]

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

bronz jest spoko. jednak gold jest lepszy, przypomina szlacheckie ozdoby i w ogule. brąz jest fajny, bo spotykasz takich jak ty. w brązie wszystko jest inne, tam na mida idziesz supportem, a top jest afk, bo je obiad, popieram takie zachowanie.   

93318741240877812540.jpg

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

to chyba gramy w różne gry kolego, a obaj wiemy, że siedzisz w bronzie.

wypowiada się ten który jest w gold IV  B)

@down

wiesz o co mi chodzi wgl?

Opublikowano

Uwierz że nie tylko tobie takich trafia. każdy ma "gorszy dzień". Niektórym po prostu się ten dzień trafia codziennie :/. Lol miał trolli, ma, i będzie miał. Niestety nikt tego nie zmieni.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

wypowiada się ten który jest w gold IV  B)

@down

wiesz o co mi chodzi wgl?

bicz plis, siedziałem w platynie i na pewno nie ma tam wyższego poziomu, ale gowniak taki jak ty na pewno tego nie zrozumie.

Opublikowano

@up a czo ty panie tu będziesz mi gadał jakieś głupoty xD goldy nie powinny mieć prawa dyskutowania w ogóle na temat lola, bo to hańba. ja se nakurwiam elegancko w diamond 1 i jest git. nie ma trolli ani afk'ów. czasami ktoś źle zagra, ale nie oznacza, że jest noobem ;) nie każdy musi mieć w każdej grze 30/0.

pozdrowienia dla bronzów, silverów i goldów :) ooo i jeszcze dla BoL'owców, którzy nie potrafio wyjść z bronze bez wspomagacza xD beka w chuj z takich unskilli

Opublikowano

@up a czo ty panie tu będziesz mi gadał jakieś głupoty xD goldy nie powinny mieć prawa dyskutowania w ogóle na temat lola, bo to hańba. ja se nakurwiam elegancko w diamond 1 i jest git. nie ma trolli ani afk'ów. czasami ktoś źle zagra, ale nie oznacza, że jest noobem ;) nie każdy musi mieć w każdej grze 30/0.

pozdrowienia dla bronzów, silverów i goldów :) ooo i jeszcze dla BoL'owców, którzy nie potrafio wyjść z bronze bez wspomagacza xD beka w chuj z takich unskilli

i tak ci nikt nie uwierzy jebany unskilledzie, nie stać cie byłoby na boosting :|

Opublikowano

Tak się kończy eloboosting, dziękuję, dobranoc:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Moje zdanie jest takie... Każdy gracz który ma 30lv musi umieć :

Przynajmniej 2x dobre kombo na swoich ulubionych postaciach

Umieć dobrze farmić 100mc miedzy 10-15minuta 200 minionów miedzy 20-25.

Stawiać dużo wardów, najlepiej jak by jungler stawiał w jungli przeciwnika to by był już luksus :)

Patrzeć na mapę...

I mieć wygranych tych przynajmniej 200 normali....

Ale oczywiście nie ma co reportować ich za nieumiejętność grania... nie każdy umie grać... dobrze  by było gdyby się słuchali lepszych od siebie a tak to jeszcze Cie przysłowiowo gnojem obrzucą ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...