Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie banów na kamer modzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otrzymałem bana na 3 konta. Jedno zostało zbanowane wczoraj i 2 dziś. Problem polega na tym że te konta zostały zbanowane automatycznie :) Nie było GM, a kamer mod ma niby wbudowaną blokadę hs. Czy jest jakiś sposób aby uniknąć bana? Pisałem z pewną osobą, która na cheatach potrafi wbić 5 kont w 1,5h na 30 lvl... Niestety nie chciał powiedzieć czego używa i w jaki sposób to robi. Jak wbić 30 lvl i nie dostać bana za km ? Proszę o pomoc.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Nie ma ewentualnie co możesz zrobić to utworzyć konto główne (Chyba że masz jakieś) i bota jakiegoś Teraz najlepiej jakbyś postawił bota na innym kompie np laptopie i wgrał program VPN Client połączyć się z jakąś bramką np Rosyjską i tam automatycznie zmieni ci adresy ip więc jak dostaniesz bana to nie dojdą do twojego głównego konta jak tak robiłem na servie Balmora to owszem dostawałem bana ale nigdy nie na główne konto a dlaczego na laptopie dlatego że na PC możesz sobie na głównym koncie coś robić a tak jakbyś miał tylko kompa jednego nie raczej nie możesz sobie odpalić konta głównego ale możesz sobie odpalić parę botów naraz Chyba wiesz oco chodzi :>

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...