Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coinsy za lige, problem.

Cerit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną sprawe.
Otóż, grałem sobie w futa, wbiłem 1 lige, a potem zacząłem spadać dość szybko, po prostu brak formy z mojej strony. Było to na zasadzie wbiłem 3 lige, spadłem do 4, i tak ciągle . Zdenerwowałem się bo jestem doświadczonym graczem tylko brakuje mi formy . Postanowiłem założyć klub od nowa przy czym kolega przełożył mi zawodników, wszystko fajnie tylko jest jeden minus .
Dostaje cholernie mało coinsów za mistrzostwo lub  awans. Co lige to o 1 k więcej przy mistrzostwie. Troche żenujące bo jak pamiętam otrzymywałem sporą ilość coinsów jeszcze gdy zacząłem . Więc moje pytanie brzmi:

Da się naprawić to jakoś żebym dostawał normalną ilość coinsów za wygraną lige ( tzn. tyle ile dostawałem gdy zaczynałem grać w futa ) .

Pytam bo to jest naprawdę żenujące dostawać za 7 lige 5 k ^^ ( dostawałem więcej o wiele ) .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Miałeś gorszych zawodników na początku to i ci się wydawało że więcej coinsów dostawałeś a jak masz przełoże all to ci się wydaje że mało dostajesz ;)

@Edit. Ja teraz za spadek do 2 ligi też nie dostałem coinsów ...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

przeciez 5k za 7lige to masakrycznie duzo ;o

nie a sie nic zrobic, tak po prostu musi byc

Jak grasz brązowymi zawodnikami i nie masz kontraktów ani kondycji to uwierz że dużo :) (nie każdy kupuje 2105434346235 coinsów za 353463456 zł)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Nie trzeba kupować coinsów żeby mieć 2 składy, najtańszy portugalski 9 k oraz bpl 15 k ^^

Pozdrawiam ...

Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam

Opublikowano

Ja tam swoim skromnym składem za 40k spokojnie do 1 ligi na PS3. Bez kupywania coinsów na allegro . 

Fajnie ja byłem składem za 10k.To zależy od umiejętności a nie od coinsów (albo od Benteke i głowka)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Nie trzeba mieć znanych graczy, żeby awansować do 1 ligi.

Wystarczy dobry skład złożony ze złotych niewyjątkowych zawodników.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...