Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które misje robić? Jak ulepszyć EQ?

menschilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ... mam 18 lvl .. i nie ogarniam tych questów ... jest ich za dużo - które musze robić ?? te z kompani czy z ''misja'' tez musze robic ?? ... i jak ulepszyć EQ?? można zwiększać dmg albo coś w tym stylu ??? bo te eq które mam niby jest na 18 ale jest słabee ... jednego moba bije około 30 sec , a to staje się nudne 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Rób misje kampanijne, ale też rób poboczne czyli z zakładki ''misja''. Dostajesz za nie dużo kinah (złota) oraz expa.

Ekwipunek możesz ulepszyć za pomocą kamyka zaklinającego. Teraz nie potrzebne Ci to.

Radzę Ci iść do teleportera lotniczego w cytadeli verteron i polecieć do relikwiarza. U tego NPC masz misje na monety żelazne, za które możesz kupić fajny ekwipunek. Misja jest łatwa i możesz ją powtarzać. 

Co do tego że słabo bijesz, to zalezy tez jaką klasą grasz. Na początku nie które postacie są słabe, ale później się rozkręcają. 

Opublikowano

łowcą gram , dzieki za porade .. jeszcze jedno pytanie .. łowcą nastawić sie bardziej na łuk czy miecz ?? 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Łowcą tylko łuk, możesz kupić łuk i sztylety, i podczas walki zmieniać bo łowca ma pare skili ktore sie uzywa za pomoca sztyletow.

Jednak myślę że lepiej korzystać z samego łuku.

Opublikowano

noo a ja grałem ... mieczem + sztylet ... i lamiłem strasznie ... a teraz nawet jakoś idzie z tym łukiem ... o wiele wiekszy dmg 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Ranger na end-game opiera się tylko na łuku. Na początku masz tam może z 2 skille przez co bicie jest bardzo powolne oraz bardzo męczące. Później jednak dostajesz coraz więcej pomniejszych buffów, stunów i innych przez co gra zaczyna nabierać rozpędu. Jeśli się przemęczysz przez ten głupi początek to później będzie lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...