Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam enderchest.pl. Bardzo miła administracja i szybko odpowiadają. Natomiast nie polecam gameserv, ovnserv i mine24. Miałem serwa na wszystkich wymienionych i się zawiodłem.

Opublikowano

Localhost jest najlepszy !!!

---

Nie mogłem się powstrzymać, żeby to napisać, xDD, hmm, wg mnie naj. hostingiem jest sored.pl

Musisz tylko zaznajomić się z taką czarną konsolką, kilkoma komendami i będzie super, w stosunku do ceny najlepsza jakość jak na hosting ;D

Opublikowano

CSRV Jest droższe, ale bardziej profesionalne tzn. bardziej rozbudowane. A o fiberhoscie nic nie powiem bo nie kożysyałem

graphic.png

Opublikowano

Lvlup.pro najlepszy hosting swiata zero lagów ,polska lokalizacja ,mila administraca ,test serwera 24 h ,niska cena pomoc w kazdej sylulacji. Zapraszam serdecznie !!

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Ja korzystam z craftserve i kiedyś hosting był naprawdę dobry. Teraz na serwerach są lagi i niezbyt fajnie sie gra dodatkowo gdy zgłosisz problem Administracja ma cie w d****. Od niedawna wypróbowałem fiberhost i jak najbardziej polecam. Na dodatek możesz przelewać pieniądze zarobione na serwerze na swoje konto bankowe czy PayPal. Po za tym na obu wymienionych hostingach jest możliwość testowania serwera przez 24h. ;)

Opublikowano

Pukawka.pl oraz ownserwer.pl - stanowczo. Jeszcze nie mialem problemow u nich mimo iz byly to serwery na grupke znajomych - testowe

@up daj mu kase a kupi dedykowany

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@Up Nie oczekujcie, że coś będzie dobre jeżeli nie możecie w to zainwestować, a przynajmniej więcej niż przeciętny Kowalski. Na jednym hostingu 4 Gigabajtowy serwer może działać jak 2 Gigabajtowy na innym. Co z tego, że parametry są większe, jak marny hosting zwykle jest przeciążony, a te parametry to w prawdzie są tylko umowne ;/ Do tego jak jeszcze oszczędzą sobie na procku i dyskach to w ogóle porażka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...