Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sion AD czy AP

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio spodobał mi się sion jako że dobrze farmie a to jest z tego co słyszałem w nim najważniejsze, to pod co lepiej się budować ap czy ad? 

Opublikowano

@up

i jest useless w tf'ach. W brązie ujdzie, w goldzie nie.

@topic

jest dobry pod ad. Wygrywa team fight'y swoim ultem.  Wyfarmiony ma sporo hp i dmg.

Core to IE + PD

graphic.png

Opublikowano

Mi tam nie przeszkadza poziom brązu bo sam siedzę póki co w s5 :P Moje 2 pierwsze gry sionem AP (nie mówcie że odrazu poszedłem na rankeda wkońcu to silver tu sie niczym nie różni normal od rankeda :D ) Ale spróbuje zaraz pod AD. Da ktoś dokładniejszy build pod ad, bo nie chce brać z mobafire itp.

6b41af8fb22fce29a7cfea5dfda98c7d_1.jpg

(słaba farma)

Opublikowano

@up

@topic

jest dobry pod ad. Wygrywa team fight'y swoim ultem.  Wyfarmiony ma sporo hp i dmg.

Core to IE + PD

Nie widziałeś chyba dobrego Siona AP, ostatnio na diamencie rozpierdalał adc na combo czekał na cd i apc tak samo jak adc na combo jechał. :)

@topic każdą postacią farmienie jest najważniejsze xD (chyba że support). Pod AP dobry jest, pod AD może być, tylko na linii strasznie słaby. :P

Opublikowano

jak bys go nie budowal jest slaby, wystarczy rozwalic jego tarcze co trudne nie jest i jest uselles

ale burst ma dobry

a pod ad jest jak master, pada przy focusie

userbarwb.png

Opublikowano

Jak masz dobra farme i lubisz stakowac polecam Nasusa ;p

Sion ap po nerfach suck, Ad lepszy ale tylko na Normale, nie polecam ranków.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

sion ad jednak nie dla mnie :D za dużo trzeba farmić bo do 30 minuty nic nie robi a gdy już wziąłem się za farmę to oczywiście 9x report sion 0 teamwork, only solo xD Nie wiem już kim mogę wyjść z tego silvera (nie lubię jaxa i renektona więc nie polecajcie)

Opublikowano

@up

@topic

jest dobry pod ad. Wygrywa team fight'y swoim ultem. Wyfarmiony ma sporo hp i dmg.

Core to IE + PD

Weź wyjdź... Co pod AD robi w tf? Pod AP jak shield wywala to zadaje wszystkim AoE i burstuje adc

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...