Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupicz telewizor zamiast monitorosa

Atak na boga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to prawda, że bardziej się opłaca kupić telewizor do komputera zamiast monitor?

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

i co z tego masz ? zapłacisz więcej i masz dokładnie to samo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a poleci ktoś jakiś fajny MONITOR FHD? ledowy.

w rozsądnej cenie

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

na allegro kupisz użuwki FullHD dośc tanio jak poszukasz, czasem trafi się nawet okazja , dopiero co kupiłem monitor z tunerem TV LG 3d 27 cali za 700zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

warto kupić używany monitor?

Opublikowano

Zależy, poczytaj, popytaj.. doszukuj się... jak monitor był użytkowany, jak często, czy było w nim coś naprawianie... ile już ma msc/lat...
Czasami ludzie sprzedają, bo może być jakaś niewidoczna gołym okiem usterka która może ujawnić się po czasie, ale nie zawsze
gdy dobrze trafisz, to w na prawdę niskiej cenie znajdziesz wysokiej jakości sprzęcik BENG

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Bo ja wiem ...
W mieszkaniu mam Toshibę LED, jak podłączam do niej komputer to ciężko się czyta nawet wykresy.
Zdecydowanie polecam monitor, z racji na mniejszą plamkę :)

PS. Przenoszę do komputerów.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...