Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo II LoD - pomocy.

xXxWafelxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mój problem polega na tym że po reinstalacji gry nie mogę ani zalogować się na swoje konto BN ani nie mogę konta utworzyć... Jakichkolwiek danych do logowania bym nie wpisywał czy to moje czy od kolegi wyskakuje informacja że "To konto nie istnieje..." Mimo iż jest to niemożliwe bo gram w diablo cały czas, jak i również mój kolega.

Próbując utworzyć nowe konto (nie ważne jakie bym dane tam wpisywał) to zawsze czy to też prawda czy też nie wyskakuje info, że "Takie konto już istnieje.."

Mnie się zdaje że gdy próbowałem dodać se prywatny realm skopałem coś w rejestrach, chciałbym prosić osobę która wie jak rozwiązać ten problem o podanie poniżej szczegółowo, krok po kroku jak rozwiązać ten problem, byłbym naprawdę wdzięczny.

Grę przeinstalowywałem już kilka razy, posiadam oryginał nie jakiegoś modyfikowanego pirata.

Cz istnieje może plik rejestru z oryginalnego battle.net'u którym mógłbym przywrócić fabryczne ustawienia połączenia z BN ? Jeżeli tak to prosiłbym o upload owego pliku.

Za wszelką pomoc z góry dziękuję. :)

Edytowane przez xXxWafelxXx
Opublikowano

Wejdź na strone 

To jest ukryta treść, proszę

Zarejestruj się jeszcze raz. Dodaj kod gry Diablo 2 +LOD do konta. Wejdź później w  "gry i kody", wybierz "Pobierz klient gier". I ściągnij sobie gre od nowa ze wszystkimi plikami.

Rejestrując się zweryfikuj maila.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Wejdź na strone 

Zarejestruj się jeszcze raz. Dodaj kod gry Diablo 2 +LOD do konta. Wejdź później w  "gry i kody", wybierz "Pobierz klient gier". I ściągnij sobie gre od nowa ze wszystkimi plikami.

Rejestrując się zweryfikuj maila.

Założyłem konto, wprowadziłem klucz Diablo 2 (mam dwa osobne klucze, nie wiem, mam wpisać d2+LoD razem obok siebie ?) tylko z podstawki i pisze mi że "Wystąpił błąd.

Wprowadzony kod został już wykorzystany."

Opublikowano

Spróbuj je wpisać osobno. Jeżeli nie zadziała to musisz odzyskać konto, na którym ten klucz został użyty.

1395260643-U652798.jpg

Opublikowano (edytowane)

Już od wczoraj jestem w kontakcie z blizzardem, myślę że dzisiaj już mi przeniosą wszystko na odpowiedni e-mail i będzie spokój, ale i tak mam wrażenie że mam skopany rejestr i to wszystko dlatego, bo nie ma innej opcji... Posiadasz może oryginalny plik rejestru Battle.NET ?(mam na myśli żeby było ustawione oryginalne EUROPE) to bym to wgrał i może wtedy by ruszyło.. Nie chcę stracić konta, zbyt wiele LAT tam przegrałem żeby teraz to od tak stracić nie wiedząc nawet co jest grane :/

A nie widzi mi się kupowanie drugiej gry i zaczynanie wszystkiego od początku..

Opublikowano

Download oryginalnego diablo 2 + lod 

Diablo 2 :

Lord Of Destruction :

Skan pliku

Sciągnij najpierw diablo 2, a później zainstaluj dodatek.

1395260643-U652798.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie mam dostępu do plików, by je zobaczyć muszę się zalogować a gdy się zaloguję to wyskakuje błąd na stronie "

HTTP Status 403 -

type Status report

description Access to the specified resource has been forbidden."

Jeżeli by ci się chciało to prosiłbym o upload plików na jakiś osobny serwer, a w ogóle super byłoby gdyby to był chociaż torrent.. to już w ogóle byłbym ci wdzięczny.

Tak By the way napisałem ci na gg :)

@Edit

Temat do zamknięcia, problem nie rozwiązany czekam na pomoc ze strony twórców gry :)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...