Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lyoness

adam200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jakaś sekta czy coś bo pierwszy raz słyszę

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

Tysiąc złotych to nie aż takie niewyobrażalne ilości, szczególnie dla osoby, która pracuje (przynajmniej tak wynika z Twojej opowieści). 
Jego pieniądze i jego sprawa, chociaż nie warto inwestować w tego typu rzeczy, chyba że jesteś na ich szczycie (chociaż wtedy inni inwestują w Ciebie).

PS. Najlepiej porozmawiać z nim osobiście na ten temat, niż kłaść go na przysłowiowy "świecznik" w dziale pogaduszek :) Nie rozumiem jak my mamy Ci pomóc umoralnić dorosłego człowieka za Twoim pośrednictwem ? ;)

f.png

Opublikowano

Problem w tym, że z nim nie da się rozmawiać na temat jego zarobków oraz tego, ile kasy wyłożył. Dodatkowo ma samochód - jeździ nie wiadomo gdzie (interesy przecież..), paliwo idzie, zrezygnował z pracy, w której płacono mu około półtora kafla i wrzucił na jakąś piramidę 1000zł..

Opublikowano

ale 1k złoty to śmieć ... nawet najniższa klasa robocza odkładając przez 3msc jest w stanie uzbierać tyle nadwyżki. Pozatym jak ma zyski to niech się bawi. Bo auto na wode nie jezdzi a jak napisałeś często go używa - ma siano. 

7b3580792c2b732e637c66987dd3a652_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...