Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze zaczac rankedy i jakim champem?

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc niedlugo zaczynam grac rankedy i mam pare pytan :)

1.Jakim champem carrowac sobie gre preferuje mid/top/jungle

2.Jak zaczac ? Lepiej grac duo z kolega?

3.Jakies porady? :D

Mid moje champy:

Akali ziggs(moj main ^^) gragas le blanc <3

Top:

Phanteon, Jax, Lee sin

Bot(ewentualnie):

Caytline

Tresh

Jungle:

Amumu Vi

x

Opublikowano

"uwiez mi"

"tresh"

"caytline"

Masz 150 gier o.O

Nie graj rankedów, bo nic nie wiesz o tej grze jeszcze i zepsujesz innym ludziom grę

Opublikowano

Rankedy zacznij grać jak rozegrasz około 300-400 normali, musisz poznać grę. Jak już teraz chcesz grać to pograj trochę Trundlem na normalach a potem wejdź nim na rankedy, dzisiaj Trundle wymiata na topie.

Opublikowano

Jak preferujesz wszystkie lane to nie radzę ci grać rankedów ...

Jedynie rozwalisz grę innym żeby grać ranki trzeba mieć ogarniętą chociaż jedną postać i to bardzo, tak np: ja mam 2 konta jedno diamon V drugie unranked żeby wyboostować, gram przez 2 lata treshem i pierwszą postać którą kupiłem na unrankedzie to tresh i gram nim cały czas, więc ty też zacznij grać jedną postacią, bo jak ty chcesz grać tak różniącymi się postaciami od siebie no to sorki :D jungla pewnie wyglądała by tak, że robisz blue potem reszta jungi i 10min nie ma gaga :) i to już lose by było ;)

Opublikowano

Ja zacząłem rankedy przy około 150winach i nie żałuję. Wpadłem do brązu ale na rankedach uczysz się dużo więcej niż na normalach, nauczyłem się grać i obecnie lecę po platyne, na razie gold 2

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

1. Na midzie Gragas, Ziggs, Yasuo, zaś w jungli - Vi, Lee Sin, na topie spróbuj Pantheonem.

2. Tak, ale musicie być w podobnej dywizji, bo później będzie dobierało większy poziom niż twój.

3. Nie obrażaj innych graczy, jak Ci zajmą linię to nie płacz i wybierz inną, nie trolluj, bo szkodzisz sobie i innym oraz staraj się jak najwięcej roamować grając na midzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...