Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Rengara

pitogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być, że dostanie reworka, tak samo jak WW, bo im się w sumie przyda i należy za tyle czasu czekania. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Widziałeś datę tego newsa? Do tej pory nie widać żadnych efektów prac, więc nie pieprz głupot. 

Pomimo tego, to WW i Rengar mogą go dostać, niby info stare, to samo było z WW. Teraz ponoć ma mieć coś, co mu pozwoli lepiej gankować. Ale to słyszałem o samym Warwicku. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oby, WW jest świetnym junglerem, lecz jego efektywność zobaczyć można głównie po 6 poziomie. 

Rengar w sumie nie potrzebuje reworka, przydałby się tylko jakiś mocniejszy buff i mógłby wrócić do gry. 

Opublikowano

Spójrzcie ile czekaliśmy na rework Xeratha po podaniu o nim info. Jeszcze długa droga przed nami .

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Widziałeś datę tego newsa? Do tej pory nie widać żadnych efektów prac, więc nie pieprz głupot. 

Efektów prac zapewne długo nie ujrzymy. Podobnie jest z yorikiem ponieważ mają problem z dobraniem odpowiednich skili do niego.

Podałem pierwsze lepsze info jakie pamiętałem. Proszę bardzo z 22 stycznia, morello się wypowiada na temat rengara i zmiany jego skilli. http://www.reignofgaming.net/news/27100-rengar-rework-strikes-back

Riot mówił że, jeden rework na miesiąc będzie; także mówił że, jest sporo postaci do zreworkowania więc.. tylko czekać.

Opublikowano

Oby, WW jest świetnym junglerem, lecz jego efektywność zobaczyć można głównie po 6 poziomie. 

Rengar w sumie nie potrzebuje reworka, przydałby się tylko jakiś mocniejszy buff i mógłby wrócić do gry. 

Podobno, tak wyczytałem, że ma dostać rework do swoich skilli, żeby mógł lepiej i szybciej niż na ulti gankować linie i żeby zyskał nieco na mobilności.

Spójrzcie ile czekaliśmy na rework Xeratha po podaniu o nim info. Jeszcze długa droga przed nami .

No tak, czekaliśmy i gówno z tego wyszło. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Up. Teraz ulti xeratha jest dobre jeżeli jesteś nafeedowany, jak nie to inni mogą cię raz dwa złożyć podczas kastowania, więc podczas kastowania jest trochę useless.

Opublikowano

Up. Teraz ulti xeratha jest dobre jeżeli jesteś nafeedowany, jak nie to inni mogą cię raz dwa złożyć podczas kastowania, więc podczas kastowania jest trochę useless.

No tak, ale dopiero wtedy, kiedy potrafisz wycarrować mida. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...