Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający bol bez vipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś wspomnialem tu na forum ze jest możliwosć wstrzykniecia pliku bol.dll do lola co spowoduje załadowanie się skryptów (i o dziwo ładowały się) niestety wywalał bugsplat co (chyba) było spowodowane nieaktualnym plikiem BoL.dll. Zaktualizowany plik posiadają osoby mające konta vip. Więc jeśli ktoś ma tego vipa i mógłby to sprawdzić byłoby fajnie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

wiesz, skoro aby BoL ladował skrypty potrzebna jest działająca strona BoLa, myslle że nie ma co sprawdzać. BoL jest już tworzony przez zawodowców. na 99,99% opcji nie ma :)

rbd2t1.png

Opublikowano

wiesz, skoro aby BoL ladował skrypty potrzebna jest działająca strona BoLa, myslle że nie ma co sprawdzać. BoL jest już tworzony przez zawodowców. na 99,99% opcji nie ma :)

Dzięki temu odpalasz nawet gdy strona nie działa.

To tylko przypuszczenia ;)

Weź wyjdź.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Czyli injectując plik bol.dll do lola będzie chodzić jeżeli rozumiem?:)

Dokładnie, problemem był bug splat. Co do tego pliku czy to na pewno najnowsza dllka? Moja stara jest identycznych rozmiarów. Co do dzialania to sprawdze to pozniej bo musze spadac. Chyba ze ktos mnie wyprzedzi. I dzięki za plik.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Czyli injectując plik bol.dll do lola będzie chodzić jeżeli rozumiem ? :)

W teorii. Ja tak samo jak użytkownik StudzeKisiel próbowałem to zrobić niestety posiadając starszą wersję dll. Plik się wstrzykiwał a w grze pojawiały się skrypty lecz wyskakiwał bugsplata. Jednakże możliwe że był on spowodowany przez straszą wersję dll więc w teorii jeśli po update ktoś z vipem wrzuci zupdatowaną dll'ke możliwe iż będzie działać (oczywiście bez vipa ale przed upływem 7dni)

@Edit Moja też jest tej wielkości (mam vipa)

Opublikowano

Dokładnie, problemem był bug splat. Co do tego pliku czy to na pewno najnowsza dllka? Moja stara jest identycznych rozmiarów. Co do dzialania to sprawdze to pozniej bo musze spadac. Chyba ze ktos mnie wyprzedzi. I dzięki za plik.

Najnowsza bo bug splata jeszcze nie zauważyłem .

Opublikowano

Po prostu wstrzykujesz injectorem dllke do procesu lola. Niestety i tak nadal mam z  tym problem. No trudno.

5309070422a4a.png

MPCFORUM a nie ma żadnego obeznanego w tym człowieka, który jest w stanie to zrobić? :)

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...